Premier League

Ezt néztük ki a Manchester United rangadójára

A Vörös Ördögök a West Ham ellen vívnak rangadót vasárnap délután az Old Traffordon.

Vasárnap négy meccset rendeznek a Premier League 23. fordulójában, a találkozók döntő többségével pedig foglalkozunk is. Jelen cikkünkben a Manchester United-West Ham csörtét vesézzük ki, amely meccsnek, a bukmékerek szerint a hazaiak az esélyesei, hiszen háromesélyben átlagosan 1.70-szeres szorzón lehet fogadni a Vörös Ördögökre.

Csapathírek

Folytatta veretlenségi szériáját a Manchester United, ugyanis csütörtökön, egy igen jó mérkőzésen, végül 4-3-ra tudott nyerni a Wolverhampton otthonában, így pedig a játéknap előtt a hetedik helyet foglalták egy, de egy pontra megközelítették vasárnapi riválisukat, a hatodik pozícióban lévő West Ham együttesét.

A hétvégén tehát négy veretlen meccsel a hátuk mögött várhatják a Vörös Ördögök, az előjelek alapján pedig nagyon jó esélyük van arra, hogy folytassák jó sorozatukat. Még akkor is, ha Martial, Malacia és Mount kimarad, míg Amrabat, Lindelöf és Wan-Bissaka játéka bizonytalan.

[4193758] 2024-02-04 15:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx;

A West Ham pocsék formában utazhat északra, ugyanis az utolsó öt tétmérkőzésén nem tudott nyerni. Igaz, a Kalapácsosok ezen intervallumban egyszer veszítettek, az FA Kupában a Bristol City elleni megismételt meccsen, aminek köszönhetően elbúcsúztak a sorozattól.

A bajnokságban a Brighton, Sheffield United, Bournemouth trióval ikszeltek (utóbbi csapattal csütörtök este 1-1-re végeztek Londonban), a veszített pontok végett pedig, ahogy fentebb is írtuk, az MU egy pontra megközelítette őket.

Kimaradók terén viszont némileg javul a helyzet náluk, hiszen Coufal letöltötte hét közben az eltiltását, így visszatérhet, vagyis már csak Antonio, Benrahma és Paqueta szolgálataira nem számíthat Moyes, míg Aguerd szereplése kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A felek decemberi végi meccsét a West Ham 2-0-ra megnyerte a fővárosban, azonban ezt a mérkőzést a manchesteriek várják jobb passzból, hazai pályán legutóbbi három alkalommal is lenyomták a Kalapácsosokat, akiknél lesznek fontos kimaradók. Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a Vörös Ördögök behúzzák a felek vasárnapi rangadóját, méghozzá úgy, hogy minimum két gól esik a találkozón, s megelőzik riválisukat a táblázaton.


✅ Tipp #1: Manchester United nyer + Több, mint 1,5 gól @1.79

Fogadási határidő: február 4. 15:00