Bajnokok Ligája

Ezt a tippet dobjuk csatába a Napoli-Barca rangadón

Az edzőváltáson átesett Napoli otthonában lép pályára a Barca. Szenvedős párharcnak nézhetünk elébe.

Az olasz bajnok Napoli a hétvégén ismét nyeretlen mérkőzést vívott meg a Serie A-ban, így a címvédő továbbra is a 9. helyen szerénykedik, esélye pedig a nemzetközi kupaindulásra is szinte nullára redukálódott. A déliek vezetősége meg is elégelte a szenvedést és azonnal menesztette Walter Mazzarit a kispadról, akinek helyét a szlovák válogattat is irányító Francesco Calzona veszi át a szezon végéig.

Két nappal a Barcelona elleni BL-csata előtt meglehetősen rizikós húzásnak tűnik ez a menesztés, de Aurelio De Santis elnök úrról pontosan tudjuk, hogy nem riad vissza a meghökkentő lépésektől sem. Hogy végül beválik-e a menesztés, az majd kiderül, mindenesetre a Napoli iszonyat gyengén teljesít idén, így nagy kérdés, hogy ez az edzőcsere elegendő lesz e.

Csapathírek

A nápolyi keret nagyjából egyben van, viszont Victor Osimhen játéka körül adódnak kérdőjelek. Márpedig a nigériai csatára játéka nagyon nem mindegy az olaszoknak, hiszen az ő hiánya akár meccsdöntő tényező is lehet. Kérdés az is, hogy Calzona hogyan borítja fel a csapatot, bár azért nagy változások szűk két nap közös munka után nem várhatóak a csapaton belül. Így pedig maradhata  4-3-3-as nápolyi felállás, a csatársorban a BL-ben debütáló Ngonge szerepvállalásával.

A Barca egy fontos meccset tudott megnyerni szombaton Vigóban, nem mellesleg egy 5-ös szorzót is hozott olvasóinknak.

Xavi helyzete továbbra sem egyszerű, hiszen Gavi, Sergi Roberto, Joao Félix, Ferran Torres, Balde és Alonso továbbra is sérült. A kezdőcsapatot illetően túl sok változásra mi nem számolunk a Celta elleni találkozóhoz képest, Pedri fizikai állapota és kezdőbe állítása lehet azonban egy érdekes kérdés.

[4384178] 2024-02-21 21:00:00 SSC Napoli - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy ez az első felvonás teljesen háromesélyesnek tekinthető. Ugyanakkor mi azt gondoljuk, hogy a Napoli az edzőváltás ellenére sem táltosodik meg egyik pillanatról a másikra, márpedig ez a gárda az egész szezonban döcögősen futballozik és egyáltalán nem megbízható fogadói szempontból. A Barcelonát ebből az aspektusból egységesebbnek véljük, ráadásul a katalánok számára a BL nagyon fontos, hiszen gyakorlatilag más sorozatban már nem tudnak maradandót alkotni. 

A Tippmixpró fogadáskészítőjével állítottunk össze egy remélhetőleg nyertes tippet, amelynek alapja a Barcelona vagy döntetlen opció. Erre a kétesélyre pakoljuk rá, hogy a Napoli elvégez legalább 3 szögletet. Hazai pályán, saját közönség előtt kötelező lesz támadniuk, így ezzel a darabszámmal el kéne bírniuk az olaszoknak. Végül egy kis fűszerként rákontrázunk a 0-0-ra, vagyis reményeink szerint látunk legalább egy találatot.


✅ Tipp #1: Barcelona vagy döntetlen + Napoli szögletek 2.5 felett + 0.5 gól felett @1.85

Fogadási határidő: február 21. 21:00

[4384178] 2024-02-21 21:00:00 SSC Napoli - Barcelonax;