Bajnokok Ligája

Ezt a duplázót néztük ki a Real Madrid-Napoli rangadóra

A Real biztos csoportelsőként fogadja a továbbjutás küszöbén álló Napolit.

 

Az ötödik és a hatodik forduló eredményétől függetlenül már biztossá vált, hogy a Real Madrid továbbjut a csoportból, a matematikai kérdés csupán annyi, hogy a csoport első netán a második helyén teszi meg mindezt. Utóbbira egyébként egészen kicsi az esély, ráadásul egy szerda esti pontszerzéssel az első helyet is be tudja biztosítani. 

A Napoli ezzel szemben még harcol a továbbjutásért, jelenleg négy pont a fórja a harmadik helyen álló Bragával szemben. Az utolsó fordulóban Napoli-Braga meccset rendeznek majd, de ha az Union Berlin nyerni tudna szerdán Portugáliában, akkor az olaszok akár pontszerzés nélkül is bekerülhetnek a legjobb 16 csapat közé. 

Csapathírek 

Mindkét csapat győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, a Real Madrid a Cadizt intézte el játszi könnyedséggel. Carlo Ancelottinak nem jön rosszul, hogy a BL-ben már révbe ért a csapat, hiszen a keretben hemzsegnek a sérültek. Courtois, Tchouaméni, Militao, Vinícius, Kepa és Camavinga is maródi, így túl sok variációs lehetősége nem lesz az olasz trénernek. Bekerült a meccskeretbe néhány ifista játékos is, de a kezdőben csupa rutinos, sokat megélt klasszis kerülhet majd be. 

A Napoli immáron Mazzarival nyert rangadót a hétvégén, miután Bergamóban sikerült két vállra fektetnie az Atalantát. Az olaszoknál csak Mario Rui és Lindstrom a sérült, így közel a lehető legjobb összeállításukban léphetnek majd pályára. 

[4315016] 2023-11-29 21:00:00 Real Madrid - SSC Napolix

Mire érdemes fogadni? 

Ahogy fentebb is írtuk, nincs különösebb tétje ennek a meccsnek a Real Madrid szempontjából, azonban ne feledjük, hogy ez a Bajnokok Ligája, a királyi gárda kedvenc terepe. Hazai közönség előtt, egy jó nevű, nagy múltú rivális ellen nem is számíthatunk másra, mint egy motivált Real Madridra. Ugyanakkor a pályán is ki kell ennek mutatkoznia, márpedig nem biztos, hogy a tét nélküliség az egész 90 perc során koncentrálást eredményez majd a hazai részről. 

Szerintünk a Real Madrid nem veszíteni el ezt a találkozót, de a Napoli azért jó lehet az egyik pontra, de legalább egy rúgott gólra, így ezt a két opciót összemixelve egy duplázót tudunk összepakolni. 


✅ Tipp #1: Real Madrid vagy döntetlen + Mindkét csapat szerez gólt@2.00

Fogadási határidő: november 29. 21:00