Bajnokok Ligája

Mutatjuk a legjobb játékos-fogadásokat a Barca-Napolira

Az egyik legjobban várt nyolcaddöntőn a két sztárcsatáron a világ szeme, vagy vajon más lép majd a rivaldafénybe?

Négy hely már elkelt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, amelynek a mezőnye szerda késő estére kialakul, a sorsolásra pedig pénteken kerül sor. Az egyik legérdekesebb párharcnak, azaz a Barcelona-Napolinak a visszavágója kedd este lesz terítéken, amelyen a nyomás a katalánokon lehet, hiszen a közvélemény és az oddsmesterek is az ő továbbjutásukat várják. A tavalyi Serie A és La Liga-bajnok második, egyben sorsdöntő összecsapásával természetesen külön beharangozó anyagban is foglalkozunk majd, nézzünk most pár érdekes fogadást a Tippmixpro kínálatából.

A találkozót a Lewandowski vs Osimhen csatárpáros fémjelzi, természetesen az irodák is tőlük várják főleg, hogy csapatukat bevigyék a legjobb nyolc közé. Az olaszok 25 éves sztárja kicsit csendesebb idényt fut, bár így is termelt 13 gólt, de csak 23 klubmeccsen lépett pályára. Lewandowski arányaiban nézve még ennél is egy fokkal gyengébb szezont megy, hiszen 37 összecsapáson jár 18-nál és a múltban többször érte kritika, hogy a nagy meccseken hajlamos eltűnni. Egy ötösön belül szerzett találata mindenesetre elég szépen fizet (6.75), az efféle ziccereket pedig azért nem szokta kihagyni rutinos lengyel.

Tudtad? A párharc odavágóján a 16 éves Lamine Yamal lett a legfiatalabb játékos, aki a BL-történelmében egyenes kieséses meccsen pályára lépett!

Ebből fakadóan akár a legfiatalabb gólszerző is lehet a technikás szélső, akiért a hírek szerint 200 milliós ajánlatot tett a PSG. Yamal eddig négyszer futhatott ki a gyepre az elitsorozatban és ugyan még nem talált be, nem is volt szégyellős, hiszen átlagban kétszer tüzel kapura 90 percenként. Amennyiben egyszer pontosan veszi célba Meret portáját, akkor egész korrekt 1.63-szoros pénzt fizetne a Tippmixpro, amelynek kínálatában többszáz különféle játékos-fogadást találunk, ebből láthattok most hat példát az alábbi táblázatban.

{"headTitle":"Barcelona-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lamine Yamal kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek száma - több, mint 0.5","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Osimhen több, mint 1.5 les","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Khvicha Kvaratskhelia kapura tartó gólszerzési kísérletek száma - több, mint 2.5","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lewandowski szerez gólt","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Osimhen szerzi a Napoli első gólját","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Robert Lewandowski gólt szerez aż ötösön belülről","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384186] 2024-03-12 21:00:00 Barcelona - SSC Napolix;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ