Olasz foci

Hiába "tuti" az Inter győzelme, nem fogadunk Inzaghiékra

Támogatna tippünket, ha az Inter megint lemosná a Napolit.

A papírformának megfelelő döntőt rendezik meg hétfő este Rijádban, vagyis Napoli-Inter összecsapás lesz az Olasz Szuperkupáért. A favorit egyértelműen a listavezető, de a bajnoki címvédő is kicsit kozmetikázhatná szezonját egy bravúrsikerrel.

És hogy miért számítana bravúrnak Walter Mazzarriék győzelme a 3-0-s elődöntő után? Nos, ezt már az oddsok is elárulják, hiszen a Partenopei kupagyőzelme 3.20-szoros pénzt fizetne, míg ha 90 perc alatt rendeznék le a déliek, 5.50-szeres pénzt nyerhetnénk vissza. Ez egyébként rögtön meg is adja a választ, hogy miért nem húzzuk be az Intert a fináléban, a milánóiakra ugyanis háromesélyben is mindössze 1.60 az odds.

Nem lehet persze azt mondani, hogy jogtalan, Simone Inzaghi legényei elképesztő évet futnak, ahogyan a Napoli pocsékat, de mégis egy döntőről beszélünk. A két csapat között egyébként a Serie A tabelláján 20 pont különbség van, ami mindent elárul a végleges szezonokról.

[4384949] 2024-01-22 20:00:00 SSC Napoli - Interx

Habár az elődöntőben három gólt is szerzett a Napoli, azért Victor Osimhen hiánya komoly érvágás Mazzarriéknak. A Fiorentina ellen Alessio Zerbin tudott duplázni, de arra azért nincs sok esély, hogy ezúttal kezdjen a fiatal szélső, Mazzarri maradhat a kissé óvatos 3-4-3-nál, ami valójában inkább amolyan 5-2-2-1, elől Simeonéval. A Nerazzurrinál nincs újabb hiányzó, így továbbra is a Thuram-Lautaro kettős veszélyeztethet elől.

December elején az Inter jelezte melyik a jobb csapat és a Maradonában lőtt egy könnyed hármast, és ezúttal is teljesen jogosan toronymagas favorit. De mint írtuk, az 1.60 igazán rossz odds az Inter sikerére, hát még az 1.30 a kupagyőzelemre.

Tippünk a lapokra vonatkozik, melyből keveset várunk. Rapuano sporttárs kicsit váratlan döntés, hiszen nem a liga legrutinosabb sporija, de minden bizonnyal megpróbálja majd kevés kártyával levezetni a finálét, hiszen amúgy is csak 4.40 sárga az átlaga a bajnokságban. Mindemellett a két csapat elődöntőin összesen volt 4 sárga, ahogyan a decemberi bajnokin is. Tippünk pedig most csak akkor veszítene, ha ezúttal legalább 6 ilyen figyelmeztetés lenne.


✅ Tipp #1: 5.0 sárga lap alatt @1.90

Fogadási határidő: január 22. 20:00


[4384949] 2024-01-22 20:00:00 SSC Napoli - Interx;