Serie A

Csalódott csapatok csörtéje - mi a legjobb tipp az Inter-Napolira?

  • varin

Az Inter kiesése meglepetés, a Napolié papírforma volt. De melyik csapat ébred fel hétvégére a sokkból?

Az olasz futball szerelmeseinek legnagyobb bánatára, itáliai csapat nélkül folytatódik a Bajnokok Ligája. A legjobb 16 között ugyanis sem a Lazio, sem a Napoli, sem pedig az Inter nem tudta kiharcolni a továbbjutást így maradt a Milan, Atalanta és Roma révén az EL, illetve a Fiorentina is áll még az EKL-ben. Furcsa módon így szinte kijelenthető, az Inter számára lezárult a szezon érdemi része. Lehet ez döntő faktor a Napoli elleni rangadón?

4230827

Merthogy a Nerazzurri fórja immáron 16 pont a Milannal szemben, amely egyértelműen behozhatatlan. Emellett Lautaro Martínez gólkirályi címe is biztos, úgyhogy ezekkel a trófeákkal vigasztalódhat az Inter, amely csapat kiesése azért meglepetés volt Madridban. Új hiányzója nincsen Simone Inzaghinak, így a tréner legnagyobb feladata a játékosok "összekaparása" lesz a rangadóra.

Hiszen egy sikerre éhes Napoli látogat a Giuseppe Meazzába, amely bár szintén kiesett a BL-ből, a Barcelona ellen ez kevésbé meglepetés. Ugyanakkor Osimhenék a 7. helyen állnak, 10 pontra a BL-től, ami tulajdonképpen inkább csak 7 a vesztett pontok okán. Viszont azzal talán számolhatnak, hogy a Bologna bombaformája megszakad előbb-utóbb, akkor pedig talán behozható ez a különbség. Bár kétségtelenül bravúr lenne a 4. hely megcsípése, Mazzarri menesztése után Francesco Calzonával azért már egy fokkal jobb a Partenopei teljesítménye.

SSC Napoli#italy-ssc_napoli#5

De hiába beszélünk a Serie A leendő bajnokának és címvédőjének összecsapásáról, a Tippmixpro által kínált 1.50-1.60 körüli szorzó jogos az Interre, amely idén már kétszer is legyőzte ellenlábasát. A Maradonában 3-0-ra nyertek Martínezék, míg a Szuperkupa fináléjában 1-0-ra.

Hiába lehet csalódottabb az Inter, nem hisszük, hogy képes lesz a Napoli megszakítani az iparvárosiak végeláthatatlan győzelmi szériáját. Viszont azon is alaposan meglepődnénk, ha kiszakadna most a gólzsák bármelyik oldalon.

Mik lehetnek a legjobb tippek a meccsre?

Egyértelműen bejátsszuk az under opciót, amely csak 4 góltól lenne teljesen vesztes. Milánóban a két csapat utolsó 8 meccséből 7-szer még 3 találat sem esett, Darmianék pedig nevetve képesek lehozni bárki ellen 0 gólra egy meccset.

Gólból és lapból is keveset várunk, utóbbit is megfogadjuk. La Penna nem tartozik a nagyon kemény sípmesterek közé, az 5,5-es határ viszont nem kevés.

{"headTitle":"Inter-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"5,5 lap alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230827] 2024-03-17 20:45:00 Inter - SSC Napolix;