Serie A

Nem engedünk az elveinkből, ismét rámegyünk az 5-szörös oddsra!

A szokásos, "olaszos" formátummal jelentkezünk, ismét 3 meccset vesézünk ki.


Lazio-Lecce

Hatalmas mérkőzést nyert meg a Lazio a Coppában, nincs is annál édesebb érzés, mint a városi riválist kiütve bejutni a négy közé. A lassítás ideje persze nem érkezett el, Maurizio Sarri gárdájának tapadnia kell az élmezőnyre, ha már a pocsék évkezdés után sorban nyeri a meccseit. Jövő héten még Szuperkupa is vár a Sasokra, így egy Lecce elleni kötelező megadhatja az alaphangot. Castellanos izomproblémákkal küzd, ahogyan Immobile, Zaccagni, Cataldi, Rovella és Pellegrini játéka is kérdéses, nem kizárt, hogy a bagózó tréner valamelyest pihentet majd a két kupatalálkozó között. Szoros meccset várunk, a nehezen verhető Lecce ellen valószínűleg egy gól dönt majd, de azért a pontok maradnak az Olimpicóban. Ugyanakkor a viszonylag sokat próbálkozó Leccétől is várhatunk majd 1-2 szép jelenetet, noha például Lameck Banda hiányzik majd a csapatból.

 

✅ Tipp #1: 2.5 gól alatt @1.75
 

✅ Tipp #2: Fogadásépítő: 3.5 gól alatt + Lecce 2.5 kaput eltaláló lövés felett @2.00

 

Cagliari-Bologna

Pikáns párosításnak hangzik a Cagliari-Bologna, ahol a szezon meglepetéscsapata látogat Szardíniára. A bolognai menetelés azonban megtorpanni látszik, az udinei 0-3 és a Genoa elleni 1-1-et követően Firenzében kiesett a Motta-csapat, így most kicsit újra kell kalibrálni a dolgokat. Nem is eresztenénk bő lére ezt a meccset, az egyáltalán nem kirívóan durva Bologna és a kifejezetten sportszerű Cagliari meccsén kevés lapot és kevés gólt várunk.

 

✅ Tipp #1: Fogadásépítő: 3.5 gól alatt + 5.5 lap alatt @1.75

 

Milan-Roma

Zárjuk hát a sort ismét a Roma rangadójával, amely most már az utolsó lesz a sorban. Az öt meccsből álló széria nem fest jól a Farkasoknak, hiszen csak a Napolit sikerült legyőzni, ellenben a Juventus-Atalanta kettős ellen csak egy remi jött össze, a Lazio pedig szerdán kiverte a kupából Mourinho gárdáját. Nagyon fájhat ez utóbbi kudarc Dybaláéknak, és lehet, hogy lassanként el is veszíti a bizalmat a vezetőség szemében Mourinho, akivel csak nem sikerül előrébb lépni. Pikáns meccs vár tehát a Romára Milánóban, ahol a hazai fél is kupakudarc után lábadozna. Ebben a meccsben szinte kódolva van a piros lap, amely gyakori vendég mostanság a csapatok meccsein, ahogyan a két fél utolsó öt találkozóján is volt négy. Közel 5-szörös oddsért badarság ezt kihagyni...


 

Tipp #1: Lesz kiállítás @4.90