Bajnokok Ligája

Közel 4-szeres oddson is van lapos tippünk a Bayern-Lazióra

  • varin

Az odavágót lehúzta 0 lappal a Lazio, ez viszont most óriási meglepetés lenne.

Egygólos olasz vezetésről folytatják a csapatok ma este Münchenben, a Lazio azonban még így is igen masszív underdognak számít a párharcban. Noha az első mérkőzés a piros lap ellenére sem hozott kemény játékot, a visszavágón nem véletlenül várnak a fogadóirodák is bőségesen kártyákat. Lássuk, mik lehetnek a legjobb tippek estére!

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Rómában Letexier sporinak egészen a 67. percig nem kellett a zsebébe nyúlnia, ám ezt követően Upamecanót piros lappal, a reklamáló Kimmichet pedig sárgával jutalmazta. Ezt leszámítva azonban nem történt érdemleges bírói szemszögből, a lefújt 15 szabálytalanság és 3 lap meglepően kevésnek számít. Elsősorban ez annak köszönhető, hogy a Lazio nem játszott alárendelt szerepet, emberelőnyben pedig különösen nem volt szüksége a taktikai faultokra.

Persze az olaszok is tudnak durvulni, ha arról van szó, erre jó példa a pénteki bajnoki, amikor is Marusic, Guendouzi és Pellegrini is a kiállítás sorsára jutott, 10 büntetőpontot beszedve ezzel összesen.

7 lejátszott meccs után a Bayern München 11, a Lazio viszont 22 pontnál jár a Bajnokok Ligájában.

Sok függhet egyébként a játék képétől is, hiszen amíg a Lazio nem áll kiesésre, alighanem alárendelt, védekező szerepben futballozik majd, így szükség lehet a sok taktikai faultra. Ugyanakkor nem árt megjegyezni, Pedro, Castellanos, Guendouzi és Patric is veszélyeztetett, bár közülük előzetesen csak a francia van ott a tervezett kezdőcsapatban.

Kinél lesz ma este a síp?

Slavko Vincic kapta a megtisztelő feladatot, hogy ledirigálja a visszavágót, a 44 éves maribori sporttárs pedig kellő rutinnal rendelkezik. Vincic három csoportmeccset dirigált, összesen 13 sárga lappal, a Lazio-Atlético csörtén Immobilét és Patricot is figyelmeztette, sőt még a renitens Sarri is kapott egyet a kispadon.

A szlovén rigó egyébként közepesen számít szigorú játékvezetőnek, a BL-átlaga 28 meccsen 4,32, bár felfokozott hangulatban érkezhet, hiszen szombaton egy Olimpija-Celje találkozón 9 sárgát is kiosztott.

 

Mik lehetnek a legjobb lapos tippek?

Könnyed portéka lehet a több Lazio lap, ennek megfelelően persze csak @1.65-öt fizet erre a Tippmixpro. Mivel én személy szerint nem várok Bayern-gálát, maradnék annál a forgatókönyvnél, hogy a meccs nagy részében muszáj lesz védekeznie Sarriéknak.

Egy biztonsági és egy bátrabb ötlet mellé pedig lapoztatunk is egy játékost, aki nem más, mint Luis Alberto. A középpályás idén minden negyedik bajnokiján besárgul, a fiatal Mathys Tellel pedig alighanem bőven lesz dolga.

 


✅ Tipp #1: Lazio kap több lapot @1.65
 

Tipp #2: Lazio 3.5 sárga lap felett @2.80
 

✅ Tipp #3: Luis Alberto büntetőlapot kap @3.75

 

MEGJÁTSZOM A TIPPEKET

Fogadási határidő: március 5. 21:00

[4384190] 2024-03-05 21:00:00 Bayern München - Laziox;