Bajnokok Ligája

Tényleg ennyire egyértelmű, hogy továbbjut a Bayern?

A bukmékereket nem érdekli a Tuchel-csapat bukdácsolása, bár tény, nehéz elképzelni, hogy kiessen a német óriás.

Az idei Valentin-nap nem alakult túl romantikusan a Bayern München szimpatizánsai számára, hiszen csapatuk 1-0-s vereséget szenvedett a Lazio elleni nyolcaddöntős odavágón. A római randevún mondjuk jobban is megéghettek volna a bajorok, az egygólos deficit pedig aligha ledolgozhatatlan. Így látják ezt az irodák is, a Tippmixprónál például 1.38 körül pakolhatjuk a Bayern-továbbjutást, amelyre azért is lenne nagy szüksége Mülleréknek, mert számukra reálisan nézve ez az egy elérhető trófea maradt. 

 

Csapathírek
 

Igen, lassan már tényként kezelhetjük, hogy zsinórban 11 Bundesliga-győzelem után a rekordbajnok münchenieket végre letaszítják a trónról. Pedig a Tuchel-legénység annyira nem fut rossz idényt, ahogy már korábban is írtuk, az eddig gyűjtött pontjai alapján 60/50 alkalommal az első helyre futhattak volna be, csak most van egy tűzforró Leverkusen, amely immár 34 meccse veretlen. Na, de ne a ligára koncentráljunk, a BL-ben pedig talán még erősebb a Bayern, a rutinos keret tehát önbizalommal teli mehet neki ennek a meccsnek.

Tudtad? A Bayern az utóbbi 13 hazai BL-meccséből tízet megnyert és egyet sem veszített!

Ez már önmagában elég parádés, a sort pedig folytassuk azzal, hogy az utóbbi két alkalommal továbbjutott, amikor az első meccset elbukta. Ezek mondjuk nem mostanában voltak, de azt se felejtsük, hogy az utóbbi 12 idényben csak egyszer fordult elő, hogy nem jutottak be a legjobb nyolc közé, bár az is igaz, hogy a 2020-as győzelmük óta zsinórban háromszor estek ki a negyeddöntőben. Idén ezt mindenképp überelni akarja a csapat, mondjuk nagy kérdés, hogy a szezon végén távozó Tuchelért mennyire akarnak küzdeni a játékosok, de ez a kiírás talán túlmutat az edzőn, itt inkább a teljes klubért kéne küzdeni.

Nem kis fejtörést okozhat Tuchelnek, hogy továbbra is sok a kihagyó, az odavágón büntetőt érő megmozdulásért kiszórt Upamecano mellett Boey, Coman, Mazraoui és Sané is sérült, Gnabry viszont akár már a padról beállhat. A támadósorban a Freiburg elleni 2-2-n pazar gólt lövő Tel várható a kezdőbe, ahogy a fiatal tehetség, Pavlovic is újra a gyepen lehet. A vendégeknél Rovella és Patric sérültek, az első felvonást kiülő Mattia Zaccagni viszont újra bevethető.

[4384190] 2024-03-05 21:00:00 Bayern München - Laziox

A Lazio egy rendkívül izgalmas és mozgalmas bajnokiról érkezik, amelyet három (!) piros lappal és nulla ponttal zárt - lapos aspektusból itt vizsgáltuk meg a keddi 90 percet. A Milan elleni rangadót elveszíteni persze vállalható dolog, főleg 1-0-s eredménnyel, más kérdés, hogy a BL-helyektől egyre távolodik a Sarri-csapat, amely az utóbbi 4/3 tétmeccsén vesztesen futott le a gyepről. 

 

Mire érdemes fogadni?
 

A Bayern az utóbbi 22 Allianz Arénában megvívott BL-összecsapásából csak egyszer hasalt el és ugyan a formája hagy némi kivetnivalót, azt azért nem igazán véljük reálisnak, hogy kettős vereséggel zuhanjon ki. Főleg, hogy a Lazio az utóbbi 12 idegenbeli találkozóján csak egy győzelmet talált az elitsorozatban, de a Serie A-ban is minden második találkozóját elveszíti a Stadio Olimpicón kívül.

Mindezek ellenére egy gólt minimum kinézünk a vendégekből, hiszen a Bayern az utóbbi hét tétmeccsén egyszer sem úszta meg kapott gól nélkül, ezalatt pedig 13-szor kapitulált.

A BL-ben négy találatnál járó Immobile és társai tehát jó eséllyel okoznak majd kellemetlen perceket a veterán Neuernek, így mi az alacsony szorzón kínált Bayern-továbbjutás helyett a BTS-t játsszuk meg. Bátrabbak akár benézhetnek a "mindkét csapat lő gólt a második félidőben" opcióra, hiszen ekkor válhat igazán nyílttá és öldöklővé a küzdelem, erre már 3.50-szeres megtérülés járna.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @2.03   

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 5. 21:00

[4384190] 2024-03-05 21:00:00 Bayern München - Laziox;