TipPics

Így hozott egyetlen tipp 400 ezret - fotó

Nem mindennap csíp el az ember 40-szeres szorzót, olvasónkra viszont most rámosolygott Fortuna.

Bő egy hónapja menetelnek a topligák és immár elrajtoltak a legnagyobb nemzetközi kupák is, így a labdarúgás és az arra való fogadás szerelmeseinek igazi Kánaán érkezett el. A Hathárom TipPics rendszerébe is ütemesen érkeznek a szebbnél szebb szelvények, az egyik szemrevaló hétfőn futott be, amelyen "szabo" nevű olvasónk kaszált hat számjegyű összeget. 

Olvasónk a Real Sociedad-Getafe La Liga-csörtén várta, hogy mindkét fél mindkét félidőben betalál, ez pedig 10 ezer forintból 400 ezres nyereményt eredményezett neki!

A szeló zöldülése persze kalandosra sikerült, de a fogadás aligha indulhatott jobban, hiszen az ihletett formában lévő, hat bajnoki már négynél járó Kubo egy remek kiugratásból már a második percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Az egyenlítés sokat váratott magára, de a 38. percben csak összehozta a Getafe, amely a félidőre egy utolsó percben értékesített büntető révén 2-1-es előnnyel vonulhatott. A második játékrészben újra rákapcsolt a Sociedad, amely szintén tizenegyesből harcolta ki a 2-2-t, majd a 67. és  88. percben szerzett találatokkal 4-2-re ellépett.

"Szabo" vélhetően már közel állt ahhoz, hogy összetépje a szelvényt, hiszen ezen a ponton a remény elúszni látszott a Getafénak és persze neki is. A 92. minutumban aztán Juanmi csak begyötört még egyet a vendégeknek, ezzel egy parádés, 40-szeres fogadást sikerült realizálnia olvasónknak, amihez jár a kalapemelés. 

A szelvényhez és a nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk további nyertes szelvényeiteket a TipPics-be!