TipPics

495 ezret vett ki a United blamája olvasónk zsebéből - fotó

A Manchester United mostanság aligha a fogadók kedvenc csapata - a BL-meglepetés után a bajnokságban is nagyot alkotott.

Vasárnap folytatódott a Vörös Ördögök hektikus menetelése, amely ismét megtréfálhatta a fogadók döntő többségét. A hétközbeni BL-meccsen meglepő módon 0-ra tartották a Lipcsét, ezúttal pedig még nagyobb meglepetésre az Arsenal nullázta le Solskjaer-ékat az Álmok Színházában, ahol már a harmadik vereségüket szenvedték idén. Az Ágyúsok ellen ugyan a kapuralövésben egyel jobbak voltak, de a sokkal valósághűbb xGoals statisztikából (0.39-1.00) láthatjuk, hogy a végeredmény igen is reális volt. 

"Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen a labdarúgás. Tudtuk, hogy nagy meccs vár ránk, de sajnos az első félidőben nem játszottunk elég jól. A második félidő már jobb volt, nem kellett túl sokat védekeznünk. Amikor viszont kellett volna, akkor lassúak voltunk, és összehoztunk egy tizenegyest az ellenfélnek” - mondta a BBC-nek Ole Gunnar Solskjaer, akinek nyilatkozata biztosan megnyugtatta a szerencsétlenül járt fogadók tömegeit...

Közéjük tartozott "paradoxon004" nevű olvasónk is, akinek két parádés kombiját is elvitték Pogbáék. Az ötös kötés is nagyot szólt volna, de még fájóbb lehetett a kilenc meccsből álló, 56-szoros szorzójú tippsor, amelyet szintén csak az @1.52-szeresért kínált 'Man United - döntetlen esetén a tét visszajár' opció vitt. A Hathármas fogadónak tehát az is elég lett volna, ha a topfavorit MU X-re menti a meccset, még ha akkor nem is telibe lett volna kifizetve a szelvény.

Nem beszélve arról, ha a United hozza a papírformát, akkor olvasónk markát 495 ezer forint üthette volna!

 

Kattints a képre és nézd meg a többi szelvényt is!

**** United Pogbával az élen, az élettől is elment a kedvem ti ***** *****, 495 ezer forint jött volna ha kibekkelitek ti *******

- írta érthető csalódottsággal a Hathárom Discord csatornájának Dühöndő-szobájában paradoxon004. Legközelebb egy kicsit több szerencsét kívánunk neki és mindenkinek, akinek a Man United vitte el a hétvégi szelvényét!

A TipPics kapuja pedig továbbra is nyitva áll a nyertes, vagy bosszantó módon elúszott szelvények számára egyaránt.