TipPics

A videóbíró vette el a 100 ezres nyereményt - fotó

A szabályok betartását mindenképpen segíti a VAR, de fogadóként elég bosszantó helyzeteket is tud generálni.

A topligákból már csak a Serie A maradt, amelyben szintén közelít a vég, hiszen az utolsó kör következik. Azért fogadnivaló így is akad bőven, nem beszélve arról, hogy hamarosan folytatódik a két UEFA-sorozat, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga is és a honi bajnokságok új szezonja is elrajtol.

Érdekel melyik irodában kapod a legjobb oddsokat a tippjeidre? Esetleg kiszámolnád, hogy megéri-e megjátszanod a tippeket?
Akkor próbáld ki a Hathárom Tippkalkulátorát!

Olvasónk a szerdai menüből állított össze egy elég masszív hetes kötést, melyen norvég, svéd, olasz foci meccsek kerültek, de a Championship rájátszásra is volt ötlete. A 76.84-szeres szorzót generáló szeló elég peches módon úszott el, hiszen egy gól hiányzott neki a dicsőséghez.

A Sassuolo-Genoa találkozón a kiesés elől menekülő vendégeknek kellett volna betalálni, ami össze is jött, csak a VAR közbeszólt. Pedig amúgy is több óriási helyzete és kapufája is volt a kikötővárosi együttesnek, de a találkozó 5-0-lal zárult, ‘printexkeszthely’ azonban úgy várt overt, hogy mindkét fél betalált.

Ha a Genoa összehozta volna valahogy a szépítést, olvasónk 100.000 forinttal gazdagodik!

Közel, de mégis oly távol, mondhatnánk...A sportfogadás már csak ilyen biznisz. A TipPics kapuja mindenesetre nem csak a nyertes, de a szerencsétlenül elúszott tippek számára is nyitva áll, hiszen a Hathármon együtt örülünk és együtt sírunk.

Egy hajszállal több szerencsét kívánunk legközelebb!