TipPics

Döntetlenek merész kombizása ért százezreket!

A hétvégi kézilabda négyes döntője hozott nem akármilyen nyereményt olvasónknak.

Töltsd fel te is a legmenőbb szelvényedet, hadd írjunk rólad is cikket!

Hétvégén rendezték a kézilabda Final Fourt a férfiaknál Kölnben, amely sajnos a lehető legszomorúbb véget ért a magyar csapat, a Telekom Veszprém számára. Miután a kirakatcsapatunk a bajnoki címet is az utolsó másodpercben bukta el a Szeged ellen, a kölni megmérettetésen is nyeretlenül zárt, noha mind az elődöntőben, mind a bronzmérkőzésen több góllal is vezetett. A BL-címnek végül Barcelonában örülhettek, a közös pont pedig a két helyosztó között az volt, hogy egyik sem dőlt el 60 perc alatt. Ez egy gyönyörű szelvényt is varázsolt törzsolvasónknak, szattila2-nek, melyet a cikk alján te is megnézhetsz..

Olvasónk ugyanis külön-külön is megjátszotta a döntetleneket, majd pedig egy merész kombiban 2500 forintot erre is rádobott. Önmagában a single tippek igen szép profitot hoztak, hiszen a bronzmeccsnek 8.50-szeres, az aranymeccsnek pedig 9-szeres szorzója volt, vagyis a kombi szelvény 76.50-szeres szorzóval hozott 2500 forintra közel 200 ezret!

A "kiszámítható fájnelfór" elnevezésű kép így egy gyönyörű 230 ezres nyereményt mutat, mindössze 7500 forint feltett tétre.

 

A döntetlen stratégia egyébként igen népszerű taktikának számít a fogadók körében, amelyhez már több nagy nyeremény is fűződik, bár alkalmazása inkább a fociban megszokott - íme egy példa.

Az úgynevezett Fibonacci-stratégia épül a remivadászatokra, ahol a tétjeinket a híres számsorozat számainak megfelelően kell megtennünk, minden esetben olyan döntetlenre, amelynek szorzója legalább 2.618. Ha érdekel, hogyan is néz ki a Fibonacci-stratégia és érdemes-e erőltetni az x-vadászatot, olvasd el Sportfogadás Suli-cikkünket a témában.

 

szattila2 nevű userünknek gratulálunk és még sok hasonló szelvényt kívánunk!