TipPics

Egymilliót hozott a magyar KO olvasónknak - fotó

Komoly összegeket sikerült leakasztaniuk olvasóinknak az angolok elleni történelmi sikerrel.

Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy az angol-magyar találkozón milyen elképesztő pénzt fizetett volna a 0-4-es pontos végeredmény. Az olvasóink ugyan azt nem tudták telibe trafálni, de így is igen szép szorzókat sikerült megfogniuk. 

A Wolverhamptonban rendezett találkozó 4-0-ás magyar sikere a keddi játéknap legmeglepőbb eredményét hozta a Nemzetek Ligájában. A vendégsiker szorzója a start előtt már valamelyest csökkent, de 'TJJani' nevű felhasználónk még kora délután 13-szoros szorzón tudta megfogni a magyar sikert. 

'TJJani' szelvénye

Mindez pedig közel félmilliós profitot hozott olvasónknak, amihez szívből gratulálunk.

Egy másik kedves felhasználónk a magyar gólszámokban látta a profit lehetőségét. A találkozó előtt szállt be a legalább két magyar gólra több, mint 4-szeres szorzón, amire élőben még kétszer is ráerősített, 2.5 és 3.5 gólhatárokon. Miután az összes tippje bejött 'monowatts' olvasónknak, több, mint 64 000 Ft-ot kaszált összességében a magyar kiütéssel. 

 

'monowatts' hármasa

A legnagyobb fogás azonban egyértelműen 'SAS admirális'-hoz tartozik, aki emelt a téten és egy százszoros szorzót küldött játékba.

Miután a magyar csapat legalább háromgólos sikerére fogadott olvasónk, így az utolsó percekben már nyugodtan hátradőlhetett és tízezer forintból nem kevesebb, mint egymilliót kaszált a 90 perc során.

'SAS admirális' egymilliós szelvénye

A szelvényekhez és a nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk további nyertes szelvényeiteket a TipPics-be!