Tippics

Olvasónk logibetes tippekkel fosztotta le a hazai bukmékert - fotó

Ügyesen szemezgetett olvasónk a pénteki tippekből, jutalma közel 200 ezerre rúgott.

A Discord-szerverünk lelkes felhasználója, "Diverlaci" a hétvégén pazar szelvényt osztott meg a TipPics-rendszerünkben. Olvasónk előfizető partneroldalunkon, a Logibet-en és az ottani pénteki tippekből mazsolázott. 

Diverlaci a szelvényére rádobta MoneyMaker 8/10-es tenisz-tippjét - amely bárki számára ingyenesen volt elérhető -, illetve kiválasztott tőle egy darts-tippet is, ami a Super Tipster érdeklődését is felkeltette. Ezeken kívül Tippergreta kínai kosár-tippje is felbukkant a szelón, a az utolsó választása pedig a Real Madrid bajnokijára esett, amire a Hathármon is találhattatok nyerő tippet. 

Ez az összeállított négyesfogat 6.83-as eredő oddsot adott ki, amit 25 ezer forintos téttel küldött játékba olvasónk, nyereménye így egészen pontosan 170 645 forint lett. 

 

 

A nyereményhez ezúton is gratulálunk, aki pedig szeretne csatlakozni a Logibet nyerők táborához, ide kattintva megteheti!

 

Ezért válaszd a Logibetet...

Amellett, hogy a Logibeten egy havi díjas előfizetés gyakorlatilag minden konkurenciánál olcsóbb, fontos kiemelni, hogy oldalunk nem egy tippadó szolgáltatás. A Logibet egy olyan felület, ahol bárki kipróbálhatja magát tippmesterként, a legjobbak pedig pénzt is kereshetnek vele. Mi tehát csak egy független, hiteles platformot biztosítunk azoknak a tippmestereknek, akik szeretnék árulni tippjeiket.

Mindemellett a Logibet tippmestereinek eredményeit nem egy manipulálható excel táblázatban, kézzel írja össze valaki, akinek érdeke csalni és hazudni a számokkal, hanem minden adatot a rendszer értékel és számol, biztosítva ezzel a tökéletes transzparenciát és korrektséget.