Bajnokok Ligája

Ezzel a tippel dupláznánk a Frankfurt-Tottenhamen

Bő kétszeres szorzót fognánk a német-angol BL-meccsen.

Kedden folytatódik a Bajnokok Ligája, immáron a harmadik kanyart rendezik meg a csoportkörben. Jelen cikkünkben pedig egy német-angol derbivel foglalkozunk, avagy a Frankfurt-Tottenham összecsapással. A fogadóirodákban a vendégek számítanak esélyesebbnek, igaz sikerükre kétszeres szorzó felett fizetnek háromesélyben.

4010186

Csapathírek

Nem indította rosszul szezonját a Frankfurt együttese, de szeptember elején kisebb gödörbe került, hiszen hazai pályán előbb a BL-ben a Sportingtól 3-0-ra, majd a Wolfsburgtól 1-0-ra kapott ki. Ugyanakkor ezen vereségek már a múlté, a hétközi összecsapást zsinórban három sikerrel a hátuk mögött várják a németek.

A BL-ben 1-0-ra győztek Marseille-ben, majd a Bundesligában 3-1-re nyertek Stuttgartban, a kéthetes pauzát követően pedig 2-0-ra győzték le az Union Berlin alakulatát a Deutsche Bank Parkban. Ezen sikerekkel a hatodik helyre jöttek fel a német bajnokságban, míg a BL-ben minden bizonnyal a Tottenham elleni oda- és visszavágón dől el a sorsuk.

Kedden az idén pályára sem lépő Bután és Onguénén kívül Touréra nem számíthat Oliver Glasner mester, míg Jakic szereplése kérdéses  Jakicra hétközben.

[4010186] 2022-10-04 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspurx

Ami a vendégeket illeti, a Tottenham sem panaszkodhat a szezonrajtjára, azonban mostanság nem igazán jönnek számára az eredmények. Az elmúlt három meccséből kettőt is elveszített, előbb a BL-ben a Sportingtól kapott ki 2-0-ra (előtte a Marseille csapatát verte ugyanilyen arányban a sorozatban), majd 6-2-re verte a Leicestert a PL-ben, viszont a kéthetes szünetet követően meglepetésre nagyon könnyűnek találtatott az Emirates Stadionban, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett az Arsenaltól.

Az angol bajnokságban ezen zakónak köszönhetően ugyan továbbra is a harmadik helyen tanyázik a Spurs, viszont immáron négy pont a lemaradása az Ágyúsokhoz képest. A BL-ben pedig három ponttal a második pozícióban áll, de mivel a Frankfurtnak is ugyanennyi egysége van, a fenti megfogalmazásunk az angolokra is érvényes, vagyis lényégében az e és a jövő heti egymás ellenin dől el a sorsuk.

Antonio Conte kedden minden bizonnyal a régóta sérült Lucas Moura mellett Davies játékával sem számolhat, míg Kulusevski pályára lépése kérdéses.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire érdemes fogadni?

Mindkét fél számára tehát fontos párharc következik az előttünk álló napokban, amelynek az első felvonását rendezik meg kedden. A formák alapján a Frankfurt várja jobb passzból a találkozót, a hazai pálya előnyéről nem is beszélve, amelyet az ellensúlyoz, hogy a Tottenham bír erősebb játékoskerettel. Így pedig szerintünk bármilyen eredmény benne van a találkozóban, pláne úgy, hogy ugye egy német-angolról, vagyis egy igazi presztízsmeccsről beszélünk.

Ugyan fontos mérkőzés lesz a mostani mindkét fél életében, de vélhetően a németek nem adják fel taktikájukat, s hazai pályán neki mennek az angoloknak, pláne úgy, hogy a Tottenham ezúttal is minden bizonnyal átadja a területet ellenfelének és kontrákra rendezkedik be. Ebből pedig akár egy adok-kapok is kialakulhat, avagy jó esély mutatkozik arra, hogy legalább három gól születik a keddi csörtén, s menetközben mindkét fél betalál.

{"headTitle":"Frankfurt - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010186] 2022-10-04 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspurx;