Európa Liga

Ez egy nyerő tipp lehet a Barcelona-Frankfurtra

  • mr.blonde

1-1-es állásról folytatódik a Barcelona-Frankfurt csata az Európa Ligában. A bukik szerint sima katalán továbbjutás várható.

Remek kis meccset játszott egymással múlt héten a két csapat, a Frankfurt még a vezetést is megszerezte, de a végén örülhetett az X-nek, lévén emberhátrányban kellett befejeznie a mérkőzést. 

A Barcelona számára az 1-1 nem rossz eredmény, hiszen hazai pályán jóval esélyesebbnek számít, ugyanakkor lefutottnak semmiképpen nem neveznénk ezt a párharcot. 

3846457

Csapathírek 

A német csapatnál Tufa piros lapja miatt egy kezdőember kiesett, de ezt leszámítva az Eintrachtnak nincsenek új hiányzói. A forma viszont továbbra is aggasztó a vendégeknél, hétvégén a Freiburg ellen újabb vesztes meccs került a nevük mellé, győztesen pedig immáron hét találkozó óta nem hagyta el a pályát. 

A Barcelona egy hosszabbításban kiharcolt győzelemmel zárt a hétvégi fordulót, Xavi együttese a Levante elleni sikerrel immáron a második a tabellán. A katalánoknál a szokásos sérült kontingens mellé kérdőjeles lett Gerard Piqué játéka, viszont bekerült a meccskeretbe Sergino Dest és Memphis Depay is. 

[3846457] 2022-04-14 21:00:00 Barcelona - Eintracht Frankfurtx

Mire érdemes fogadni? 

Bár a Barcelona tavasszal egészen más szintre lépett, nemzetközi kupameccsen bármi lehet, így a katalánok szorzója nem tűnik nagy befektetésnek. A Frankfurt az első meccsen is átadta a kezdeményezést, majd gyors ellentámadásokkal próbált zavart okozni a spanyol védelemben. 

A játék képét tekintve most sem számítunk nagyon másra, hazai pályán a Barcelona alighanem komoly labdabirtoklási fölényben lesz és a helyzeteket is szép számmal kialakíthat majd. 

A fogadásokra ráfordulva egy fogadáskészítős tippet eszeltünk ki, amelynek értelmében mindkét csapat kap legalább 1-1 lapot és a a Frankfurt elvégez legalább 3 szögletet. A meccset a portugál Soares Dias vezeti, aki legutóbbi két nemzetközi kupameccsén 19 (!) lapot szórt ki, szóval ez a része nem kéne, hogy gond legyen. A szögletek száma pedig nem túl magas, az első meccsen 6 sarokrúgásig jutottak a németek, ennek a fele meglehet a Nou Campban is. 

{"headTitle":"Barcelona - Frankfurt ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat kap lapot + Frankfurt szöglet 2 felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3846457] 2022-04-14 21:00:00 Barcelona - Eintracht Frankfurtx;