Európa Liga

Erre fogadunk a Basel-Frankfurton

  • gb1

A legjobb 16 közötti vetélkedés egyik legnagyobb meglepetése volt a svájciak 3-0-s diadala. Jön a revans?

Több elsőre lefutottnak tűnő visszavágó is hátramaradt az EL-ben, ilyen a Basel-Frankfurt is, amelynek első meccsén a svájciak sziporkázva 3-0-s előnnyel távoztak a Commerzban Arenából. Ezt követően joggal gondolhatnánk, hogy a visszavágót mindenki a háta közepére kívánja, de a németek, mint tudjuk, nem a feladásról híresek... Kisebb csoda kell mindenesetre, de láttunk az utóbbi években már durvább feltámadást is, az oddsmesterek mindenesetre döntésképtelenek voltak a háromesélyes szorzókat illetően.

{"headTitle":"Basel-Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Basel","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Sasok elég vegyes szezont produkáltak és annak ellenére is lecsúsztak a jövő évi európai kupaindulásról, hogy az utolsó 4 bajnokin 10 pontot gyűjtöttek. A Német Kupa elődöntőjében megszorongatták a verhetetlennek tűnő Bayernt is, de ne feledjük, hogy június vége óta nem játszottak tétmeccset. Pár napja éppen ezért beiktattak egy Monaco elleni barátságos megmérettetést, amelyen 1-1-re végeztek az immár Niko Kovac által irányított hercegségiek ellen.

Tudtad? A Frankfurt az utóbbi 22/21 Európa Liga-összecsapásán feliratkozott a lőlapra.

Gólt lőni egy dolog, meccseket nyerni már más kérdés és ebben inkább a Basel jeleskedett. A svájciak az idei sorozatban már 19-et rámoltak ellenfeleiknek és otthon ráadásul jobbak, mint idegenben, amit jól mutat, hogy átlagban 17 helyzetet alakítanak ki a St. Jakob-Parkban. Az utóbbi 7/6 EL-találkozóját amúgy győzelem zárta a Koller-legénység.

 

A csalódást keltő első meccs ellenére Hütter fogadkozik, hogy "megcsinálhatják a lehetetlent", persze ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani. Főleg egy olyan csapat ellen, amely az utóbbi négy EL-meccsén gólt sem kapott. Mondjuk a német trénernél kevesen ismerik jobban a Baselt, hiszen két évvel korábban a Young Boys az ő vezetésével happolta el a svájci bajnoki címet.

Ha valamit akarnak kezdeni, akkor nem igen szabad tartalékolni és a kezdőrúgástól kezdve menniük kell előre, amely által megnyílhat a könnyű kontrák esélye a hazaiak számára. Amúgy sem hinnénk - Hütter szavai ellenére sem - hogy sokan bíznak a feltámadásban, így szerintünk a helyzeteit jó arányban kihasználó Basel ezúttal sem fog kikapni. Ez a tipp márpedig még akkor is csak félig bukna, hogy a Sasok egy góllal győzedelmeskednének.

{"headTitle":"Basel-Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Basel +0.75 (ÁH)","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Kattints és játssz ingyenes játékunkon.

[3284801] 2020-08-06 21:00:00 Basel - Eintracht Frankfurtx;