Bundesliga

1,75-szörösért kötelező ez a tipp?!

  • gb1

A Frankfurt az első fordulóban szenvedett az újonc ellen és meglepő lenne, ha Berlinből három ponttal távozna.

A tavalyi szezon a Hertha és a Frankfurt számára is csalódást keltő volt, hiszen csak a középmezőnybe tudtak befutni. Az idei célkitűzés mindkét félnek az európai kupaszereplés kiharcolása, amihez a keretek adottak is. A pénteki nyitómeccsük a bukik szerint abszolút háromesélyes, mi azonban úgy véljük, hogy inkább a hazaiban lehet az érték.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-25 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"2.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Eintracht","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Ugyan a Hertha pocsékul kezdte a szezont, hiszen a Braunschweig ellen elszenvedett 5-4-es zakóval kizúgtak a kupából, hamar sikerült talpra állni. Ehhez mondjuk ideális ellenfél volt a Werder, amely csak osztályozóval tudta kiharcolni az élvonalban maradást, de a 4-1-es idegenbeli eredmény így is parádésnak mondható. Cunha, aki Berlinbe költözése óta 13 tétmeccsen 7-et vágott,  továbbra is bombaformában van, a Kölntől megszerzett Cordoba pedig debütálását góllal ünnepelhette. 

Remek kis garnitúra áll Labbadia mester rendelkezésére, talán egyedül a védelemre férne egy kis erősítés. Sok kihagyó nincs amúgy a csapatban, a combproblémákkal küzdő Dilrosun és a lábsérüléséből lábadozó Ascacibar  nem bevethetők. A Sasoknál Ndicka és Jetro Willems maródi, továbbá a pletykák szerint Bas Dostra szemet vetett a Mourinho, de a Tottenhammel egyelőre nem történt megegyezés, tehát a holland csatárt a kezdőbe várjuk.

[3399169] 2020-09-25 20:30:00 Hertha Berlin - Eintracht Frankfurtx

A Frankfurt sem kezdte valami jól a szezont, bár a kupában sikerült kiharcolni a továbbjutást. Persze a harmadik vonalban szereplő, szebb napokat is látott 1860 Münchent 2-1-re verne azért nem olyan nagy dicsőség. A bajnoki rajton aztán majdnem jól beégtek, hiszen saját, foghíjas közönségük előtt 1-0-s hátrányból kellett visszajönniük az újonc Arminia Bielefeld ellen, a meccs aztán Silva góljának köszönhetően 1-1-el zárult.

Tudtad? A két csapat utóbbi 10 egymás elleni tétmeccsén 4 Hertha-siker, 4 döntetlen és 2 Frankfurt győzelem született!

Nos, a bukik az oddsokat elsősorban arra alapozhatják, hogy a Sasok az utóbbi 5 Bundesliga-meccsükön nem maradtak alul, de aki nézte az első körös meccsüket, az biztosan nem ért egyet a szorzókkal. Több okunk is van, hogy a Herthát favorizáljuk, hiszen úgy tűnik, kezd összeállni végre a Labbadia-gépezet. 

A Frankfurt kerete amúgy az egyik legöregebb (az Arminia elleni kezdő átlagéletkor 29 év, 2 hónap volt) és az sem valami jó előjel, hogy hét éve nem nyerték meg a második fordulós meccsüket. Mindent összevetve ha nem is fölényesen, de szerintünk a berliniek újabb három ponttal gazdagodhatnak, de a magas szorzó miatt ezt remekül le tudjuk védeni a “döntetlen esetén a tét visszajár” opcióval.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-25 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha DNB","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3399169] 2020-09-25 20:30:00 Hertha Berlin - Eintracht Frankfurtx;