Német Kupa

Ki merne jelenleg a Bayern ellen fogadni?

  • gb1

Pikáns összecsapáson, mégpedig a Bayern-Frankfurton derül ki, hogy ki lesz a Leverkusen ellenfele a döntőben.

A keddi erőviszonyokhoz hasonlót láthatunk a szerdai Pokal-elődöntőn is, ám itt nem egy negyedosztályú csapat a hatalmas underdog, ugyanis két élvonalbeli együttes csap össze. Osztálykülönbség ennek ellenére van a felek között, hiszen a Bayern rég nem látott formában focizik, míg a Frankfurt a szünet előtti állapothoz hasonlóan bukdácsol. Az oddsokat jól meg is vágták az irodák és a címvédő győzelmének szorzója zavarba ejtően alacsonyra sikerült. 

{"headTitle":"Bayern München-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2020-06-10 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Már több előzetesben is megénekeltük, hogy Hansi Flick milyen jót tett a Bayernnek, amely kezei alatt megállíthatatlannak tűnő erővé fejlődött. Minden (játékos) darab a helyére került és az ellenfeleknek sanszot nem hagyva menetelnek a lehetséges triplázás felé. Különösen brillírozik a második virágkorát élő Thomas Müller és a stabilan brutál számokat hozó Robert Lewandowski - jól szemlézi ezt, hogy a Leverkusen ellen Lewa a 30. gólját Müller 20. asszisztjából jegyezte és ez volt a csapat 90. gólja a szezonban. A maradék négy kör alatt tehát lehetőségük lesz arra, hogy megdöntsék saját 101 gólos Bundesliga-csúcsukat.

A Bajorok az utóbbi 19/20 tétmeccsüket győzelemmel zárták és az egymás elleni eredményekben is szépen tükröződnek az erőviszonyok. Még akkor is, ha a Sasok ősszel 5-1-re diadalmaskodtak, de az a győzelem enyhén szólva is edzőbuktatás szagú volt és végül valóban Niko Kovac menesztését eredményezte. Tulajdonképpen részben a Frankfurtnak köszönheti a Bayern, hogy ott tart jelenleg, ahol.

[3290389] 2020-06-10 20:45:00 Bayern München - Eintracht Frankfurtx;5

Adi Hütter fiai a bajnokságban a középmezőnyben lavíroznak, ahonnét már érdemben nem is tudnak elmozdulni. Ami a legszembetűnőbb, hogy idegenben mennyire rosszul ment nekik a szezon során, hiszen 15 meccsből csak 4 siker jött össze és alig több, mint egyes lőtt gólátlaggal rendelkeznek. Ugyanakkor a szünet után voltak biztató jelek, de a következetességet nem lehet velük egy lapon emlegetni.

A szerdai elődöntőre pillantva valószínűleg legtöbbünkben az a kérdés merül fel először, hogy vajon mennyit tesz közé a Bayern. Ismerve a Bőrnadrágosokat, nem fognak spórolni a puskaporral, a Frankfurt pedig nem igazán jeleskedik a védekezésben, így az alábbi Fogadásépítős opciót küldjük harcba.

{"headTitle":"Bayern München-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2020-06-10 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Bayern nyer + 3.5 gól felett","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3290389] 2020-06-10 20:45:00 Bayern München - Eintracht Frankfurtx;