Európa Liga

Kapust lapoztatunk az EL-döntőben - tippek

Két lapos ötlettel is próbálunk nyerni az Európa Liga fináléjában, ahol egy német és egy skót csapat ugrik egymásnak.

Sevillában rendezik meg az idei Európa Liga-finálét, ahol egy német és egy skót csapat találkozik egymással. A Frankfurt-Rangers csörtét még sok szempontból kivesézzük, most viszont következzenek a lapos piacok, hiszen fináléról lévén szó, elképzelhető a keménykedés.

3846466

A fogadóirodák 4.0-s line-on nyitottak, vagyis az örök igazság ezúttal is él: a korai oddsokra volt érdemes lecsapnia annak, aki az overben gondolkozott. Márpedig ezen filózni nem ördögtől való ötlet, hiszen két olyan gárda találkozik, amely képes a keménykedésre.

Az egyenes kieséses szakaszban a Frankfurt 3,33 lapot átlagolt, míg a Rangersnél ez a szám csupán 1,5 volt.

Ennek fényében talán meglepő is lehet a 0.0-s hendikep, viszont egy döntőről beszélünk, amely óriási siker lenne a skótok számára az idei, nem túl dicsőséges bajnoki szezont követően.

Ami a sporttársat illeti, a szlovén Slavko Vincic első igazán rangos meccsére készül, mert bár vezetett idén nyolc BL-találkozót is - közte egy negyeddöntőt -, azért egy EL-finálé más tészta. Nem is fut igazán rossz szezont a 42 éves sporttárs, 4,25-ös lapátlagot hozott a BL-ben, ami felülmúlja a tavalyi, nem túl acélos évét.

Nagyjából reálisan van belőve az under/over határ, mi azt semmiképpen sem bántanánk. Az érték a fent emlegetett +0.0-s hendiben lehet, amely tipp kizárólag akkor bukna, ha végül a Rangers több figyelmeztetést kapna. Ám mivel a találkozó favoritja a Frankfurt, így akár olyan forgatókönyv is elképzelhető, hogy korán vezetést szerez az Eintracht és akkor taktikai faultokkal, a meccs túlnyomó részében inkább védekezve gyűjti a lapokat a német gárda.

Fűszerként pedig ajánljuk közel 10-szeres szorzóval Kevin Trapp kapus sárgáját. A Frankfurtból harmadmagával ő kapta a legtöbb figyelmeztetést, az EL-ben, ha pedig a meccs végén jól áll majd Oliver Glasner gárdája, nem kizárt, hogy lesz egy kirúgás, amelynél nem siet a rutinos portás.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Glasgow Rangers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt +0.0 lap","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kevin Trapp lapot kap","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Kevin Trapp lapot kap + Frankfurt nyer","odds":"22.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3846466] 2022-05-18 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Rangersx;