Német Kupa

Esik a Frankfurt oddsa, késő lenne beszállni?

  • gb1

Szerdán is két negyeddöntő lesz a DFB Pokal jóvoltából, mi pedig az Eintracht-Werdert vizsgáltuk meg közelebbről.

Kedden hatalmas meglepetésre a Bayern München mellett a negyedosztályú Saarbrücken biztosította be a helyét a Német Kupa elődöntőjében. Két placc még mindig kiadó és hasonlóan szoros meccsekre van kilátás. Az irodák szerint az esti összecsapáson a hazaiak a favoritok, ami a Werder formáját elnézve teljesen érthető is, de azt azért ne felejtsük, hogy a Dortmundot is kinyomták valahogy Kohfeldt fiai.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bréma","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A felek négy nap leforgása alatt kétszer is találkoztak volna, de a DFB elnapolta a bajnokit, köszönhetően annak, hogy a Frankfurt csütörtöki EL-meccsét az időjárási viszonyok miatt csak pénteken tudta lejátszani a Salzburggal. Szoboszlaiékat kíméletlenül bedarálták, esélyt sem hagyva nekik a továbbjutásra és végül összesítésben 6-3-mal ment tova Adi Hütter csapata.

A tréner nem kizárt, hogy rendesen belenyúl a csapatba, de Daichi Kamadát biztosan hiba lenne nem kezdetni, aki az osztrákoknak lőtt gólok felét vállalta. A sokoldalú japán spíler az Arsenalt is kicsinálta idegenben és zsinórban ötödik startjára készül. Chandler és Kostic mellett ő tudott a legkomolyabb szintet lépni idén a Jovic-Rebic-Haller sztártrió távozása óta.

A Sasok az utóbbi 5 hazai tétmeccsükből 4-et győzelemmel zártak, de a Werdert három éve győzték le utoljára otthon!

Ez könnyen lehet, hogy végre megtörik, ugyanis a Werder hétről hétre mélyebbre zuhan. Joggal mondhatnánk, hogy a kupa az utolsó mentsváruk a szezon megmentésére, de összességében biztosan fontosabb lenne az élvonalban maradás bebiztosítása. Márpedig ez jelenleg nem is tűnik olyan egyszerű feladatnak - az elmúlt öt bajnokin 0 pontot és mindössze 1 gólt tudnak felmutatni, ez pedig több, mint kétségbe ejtő.

Kohfeldt napjai tehát meg vannak számlálva, pedig pár éve még az új Kloppként beszéltek róla. Persze a folyamatos sérüléshullám a Schalkéhez hasonlóan őket is nagyon visszavetette, de a mai fociban ez nem lehet kifogás. Szerencséjükre a Frankfurt formája is komolyat zuhant a 2020-as kezdeti fellendülést követően és így a vendégek talán megtörhetik a három meccse tartó gólcsendet. Ettől függetlenül nem cifrázzuk túl a dolgokat, hiszen a Sasok lényegesen minőségibb kerettel rendelkeznek, jobb passzban is vannak, így úgy véljük, hogy jelen oddson még bevállalható a hazai győzelem.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt nyer","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<