Bundesliga

Gulácsi kapta a legkevesebb gólt eddig, mi másra fogadhatnánk

  • gb1

A szombati játéknap egyik legérdekesebb meccsén a Lipcse a formán kívül lévő Frankfurt otthonában lép pályára.

A német élvonal 8. körének szorzóira már korábban is kitekintettünk, most pedig az Eintracht Frankfurt-RB Leipzig összecsapás körül nézünk szét kicsit. Ami biztos, hogy a hazaiaknak jobban jött a válogatott szünet, hiszen nagyon pocsék formában voltak előtte, de vajon Adi Hütternek sikerült felrázni a legénységet? Az oddsok alapján az egy pontért is nagyot kell majd harcolniuk, ami nem csoda, tekintve, hogy a Lipcse az eddigi hét forduló alatt mindössze négy gólt kapott.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"3.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Leipzig","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Azért Nagelsmann csapatánál sem csak a diadalokról szólt az ősz, hiszen október végén a Man United elleni csúfos BL-zakót a Gladbach elleni kijózanító 1-0-s vereség követte. A Bikák azonban nem rogytak meg és a hiányzók miatt sebezhetővé vált PSG-t 2-1-re verték, némileg bosszút állva a tavalyi elődöntős verségért, aztán a Sallai által fémjelzett Freiburgon gázoltak át 3-0-ra. Idegenben eddig nem annyira meggyőzőek amúgy, hiszen csak 1-1-1 a mérleg, ám ezen most könnyen javíthatnak akár.

Fiatal mesterük Klostermannra és Laimerre, valamint a koronavírusos Hee-Chanra nem számíthat, míg Orban, Mukiele és Halstenbeg sorsa csak a meccs előtt dőlhet el. A hazai oldalon is felütötte fejét a vírus, a Napolitól kölcsönben lévő Younes dőlt ki miatta. Ache, Ndicka és Willems nem várható pályára, míg Kostic elvileg teljesen felépült sérüléséből.

[3399250] 2020-11-21 18:30:00 Eintracht Frankfurt - RB Leipzigx

Bár Hütter legénységének tíz szerzett gólja nem mutat annyira acélosan, a támadósorra igazán nem lehet panasz, Silva és Bas Dost is nagyon odateszi magát idén. Előbbi már öt gólnál jár az idényben és a kupában is feliratkozott a lőlapra. Májusban és júniusban további 10-et termelt, ha az azóta eltelt periódust nézzük, csak Robert Lewanowski lőtt nála többet. Ehhez képest majdnem 3-szoros pénzt fizetne egy újabb találata, bár ahogy fentebb is említettük, a Lipcsét különösen nehéz feltörni.

Ha csak nem történt valami pálfordulat a szünetben, akkor tényleg nehéz elképzelni, hogy a Sasok pont a Leipzig ellen kezdjék el termelni a pontokat. A Nagelsmann legénység az utóbbi 22/20 Bundesliga meccsén nem kapott ki, tehát az alábbi tipp még ha nem is fizet annyira acélosan, cserében elvileg nem hordoz túl sok kockázatot. A címmel ellentétben tehát nem a gólokat, hanem a +0-ás ázsiai hendit húzzuk be, amellyel döntetlen esetén a tétünk visszajár.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-21 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leipzig +0 (ÁH)","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3399250] 2020-11-21 18:30:00 Eintracht Frankfurt - RB Leipzigx;