Német Kupa

39-szeres pénzt érne a kupaszenzáció

  • gb1

Kisorsolták a DFB Pokal elődöntőit - a leendő győztesnek már csak két meccset kell behúznia.

A múltheti fordulókat követően fény derült a Német Kupa elődöntőseinek kilétére. A sorsoláson három Bundesliga- és egy Regionalliga Südwest, azaz negyedosztályú együttes képviseltette magát. Az alábbi tweeten látható párosítások születtek.

A negyeddöntőben a címvédő Bayern egy elég sovány, de összességében meggyőző, egygólos sikert aratott a Schalke otthonában. A négy között a 2018-as győztessel, azaz az Eintracht Frankfurttal került szembe, amely legutóbbi meccsükön 5-1-re verte a bajnokságban, ezzel Niko Kovac vesztét okozva. A Frankfurtnak amúgy a Bundesligában nem megy annyira idén, így könnyen lehet, hogy a kupa újbóli elhódítása maradt az egyetlen esély a nemzetközi indulásra.

A másik elődöntő a maga nemében még pikánsabb lesz, ugyanis 

a kupa történelmében a Saarbrücken az első negyedosztályú csapat, amely be tudott jutni a legjobb négy közé!

Persze a sorsolásuk viszonylag baráti volt, hiszen ugyan két élvonali csapat is szembe jött az úton, de a Düsseldorf és a Köln sem tartozik a verhetetlen ellenfelek közé. A húzásnál Fortuna ezúttal is fogta a kezüket, hiszen elkerülték a garantált kiesést jelentő Bayern Münchent. Na, nem mintha a Gyógyszergyáriak ellen túl sok esélyt adnának nekik a bukik - a Bayer háromesélyes szorzója jelenleg 1.30 körül mozog az április 21-re időzített összecsapáson.

Persze, amint azt az alábbi táblázat is mutatja, a müncheniek változatlanul toronymagas esélyesei a kupagyőzelemnek, míg ha a Saarbrücken tündérmeséje esetleg beteljesedne, 39-szeres pénzt vághatnánk zsebre. Erre mondjuk elég badarságnak tűnik fogadni, de a kalapemelés természetesen így is jár a negyedosztályú kiscsapatnak.

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<