Premier League

Nem agyaltuk túl a Leeds-Wolves meccset

Közel 1.80-szoros oddsot akasztanánk le a felek bajnokiján.

A szombat délutáni sávban több meccs is terítékre kerül a Premier League-ben, s többekkel is foglalkozunk, jelen cikkünkben viszont a Leeds-Wolves összecsapást vesézzük ki. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, igaz, átlagosan 2.30-szoros oddsot fizetnek a bukik a leedsiek győzelmére háromesélyben.

3900935

A Leedsnek tavaly piszok nagy mázlija volt, hiszen az utolsó fordulóban harcolta ki a bennmaradást, köszönhetően annak, hogy 2-1-re nyerni tudott a Brentford otthonában, míg a Burnley otthoni környezetében 2-1-re kapott ki a Newcastle-től. Mindemellett pedig a honi kupasorozatokból pedig ideje korán kiesett.

Ennek ellenére a február utolsó napján érkező Jesse Marsch megtarthatta állását, s nagyjából sikerült hasonló erősségű keretet kialakítania, mint tavaly. Távozott ugyanakkor Raphinha és Phillips, viszont az érkező oldalon Bogusz, Hélder Costa, Roca, Kristensen, Adams, Sinisterra és Aaronson neve egyértelműen jól cseng, ráadásul sokkal színesebb lett a keretük.

Az edzőmeccseken ennek köszönhetően jól mentek, egyedül az Aston Villától kaptak ki 1-0-ra a sárga-kékek, a Crystal Palace-szal 1-1-es döntetlent játszottak, míg a Blackpoolt 4-0-ra, a Brisbane Roart 2-1-re, a főpróbán pedig a Cagliarit 6-2-re (!) verték, avagy bizakodhatnak, hogy ezúttal könnyebben kiharcolják a bennmaradást.

A nyitónapon ugyanakkor Dallas, Firpo, Ayling, Sinisterra, Forshaw, Cooper és James sem áll a menedzser rendelkezésére sérülés vagy eltiltás miatt.

[3900935] 2022-08-06 16:00:00 Leeds United - Wolverhampton Wanderersx

A Wolves pocsékul fejezte be tavalyi szezonját, utolsó hét bajnokiján nem tudott nyerni, ötször is kikapott, ám így is odaért a tizedik helyre a végelszámoláskor, az angol kupasorozatokban pedig nem alkotott maradandót.

A tavaly kinevezett Bruno Lage maradt a kispadon, ugyanakkor gyengültek a nyáron. Vinagre, Saiss, Marcel, Fábio Silva, Ki-Jana Hoever vagy Trincao távozott, viszont végleg megszerezték Hee-Chan Hwang szignóját, Cutrone és Adama Traoré visszatért, míg Collinst leigazolták.

A tesztmeccseik felemásra sikeredtek a Farkasoknak, hiszen a Villarreal B-től (!) 2-1-re kikaptak, szintúgy, mint a Levantétól, a Farensével és a Sportinggal 1-1-et játszottak, viszont az Alavést 4-0-ra, a Besiktast pedig 3-0-ra verték. Kiesési gondjaik elvileg nem kellene, hogy legyenek, de könnyen lehet, hogy ezúttal az alsóházban végeznek majd.

A nyitónapon a vendégeknél Chiquinho és Raúl Jiménez sérülés miatt nem áll rendelkezésre, míg Adama Traoré, Nélson Semedo és Toti szereplése kérdéses.


>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel!
Most két meccsjegyet is nyerhetsz az magyar-olaszra! ✅<<<


A két csapat tavalyi bajnokijain a wolverhamptoniak nem tudtak nyerni, hiszen Leedsben 1-1-re végeztek a felek, míg a Molineux Stadionban 3-2-re tudott győzni a United.

A bukiknál most a leedsiek az esélyesebbek, azonban nem árt tudni, hogy a Wolves bír erősebb kerettel, amely továbbra is igen masszívnak tűnik, viszont Marschék hazai környezetükben a topcsapatokon kívül bárkit el tudnak kapni, pláne úgy, hogy sokkal szélesebb lett a merítési lehetősége a menedzsernek.

Mindkét oldalon lehetnek kimaradók, de mivel a nyitókörről beszélünk, borítékolható, hogy a Leeds és a Wolves is mindent megtesz majd a sikerért, így pedig akár egy adok-kapok is benne lehet a pakliban. Vagyis nem volna ördögtől való, hogy, ha a tavalyi meccseikhez hasonlóan ezen az ütközeten is betalálna mindkét fél.

{"headTitle":"Leeds - Wolves","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3900935] 2022-08-06 16:00:00 Leeds United - Wolverhampton Wanderersx;