Championship

Zsíros kis vasárnapi kombik alapja lehet ez a tipp

  • varin
megosztom

A feljutást megcélzó Leeds United a Barnsley vendége lesz. Papíron fix 2-es.

Nem túl gyakori eset, hogy az angol Championshipben egy idegenbeli csapatra 1.5-ös szorzót adjanak, de itt most aligha véletlen. A Leeds egyértelműen a bajnoki címért küzd, míg a Barnsley-nál a kiesés elkerülése is szép eredmény lenne. A sérültekkel teletűzdelt hazai csapatnak a pontszerzés  lehet csupán a célja, de látva a formájukat, ezen a meccsen ez nem reális.

{"headTitle":"Barnsley-Leeds","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-15 13:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barnsley","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leeds","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Példának okáért a kezdő kapusuk, Sahin-Radlinger nem bevethető, helyét a 22 éves Brad Collins veszi át, akit a Chelsea-től kapott kölcsön a csapat. Collins kétszer már védett a kezdőben, és a Wigant ugyan lenullázták, de a Carlisle Unitedtől otthon beszedett hármas nem fest jól az évkönyvében. A portás mellett a keret egyik legjobb csatára, Cauley Woodrow és kezdő balhátvédje, Ben Williams sem léphet pályára, ez pedig egy ilyen szintű gárdánál már kicsit nagy érvágás.

6 forduló után az 5 pont egyébként sem fest jól, hát ha még hozzávesszük azt is, hogy az ellenfelek olyan csapatok voltak, mint a Charlton, a Birmingham, a Luton és a Wigan - vagyis messze a legnehezebb ellenfelével vasárnap kora délután találkozik Daniel Stendel csapata.

Érdekesség
Legutóbb hasonlóan alacsony odds egy vendégsikerre éppen a tavalyi utolsó, 46. fordulóban volt, amikor a Leeds a már kiesett Ipswichhez látogatott. Akkor a vendégsikerre 1.40 körül lehetett tenni, ám a Traktorosok 3-2-re megnyerték azt a összecsapást.

A Leeds Unitednél minden igencsak flottul indult, ám hogy a szünet jókor érkezett, azt egy Stoke elleni kupakudarc és egy Swansea elleni bajnoki vereség jelezte. Ettől persze még aggódásra semmi ok, Marcelo Bielsa csapata erős gárdákat legyőzve menetel a Premier League felé, amelybe immáron a Ligakupa sem fog bezavarni. 

A Swansea elleni vesztes meccsen a Leeds 62%-ban birtokolta a labdát és 22 lövése volt.

Két éve oda-vissza a Leeds United hozta a győzelmet, igaz, otthon megszenvedtek ellenfelükkel a sárga-kékek, de idegenben már a szünetben 2-0-ra mentek. A hiányzók, a tudásbeli különbség és a forma mind azt mondják, ez bizony Leeds-győzelem, és minket ezek az érvek meg is győztek, hogy egy bátrabb kombiba betegyük a "V"-t másfélszeres oddson.

{"headTitle":"Barnsley-Leeds","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-15 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leeds","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3065915] 2019-09-15 13:30:00 Barnsley - Leeds Unitedx;
megosztom