Premier League

Dupla eséllyel fogadunk a Leeds-Southamptonra

  • Tomihmv

Szembemegyünk a trendekkel az egyetlen keddi, angol élvonalbeli találkozón.

Elhalasztott mérkőzést pótolnak kedden a Premier League-ben az Elland Roadon, vagyis a Leeds a Southampton csapatát fogadja.

Január vége, február eleje jól sikerült a hazaiak számára, hiszen négy bajnokijukból hármat is behúztak és többek közt a Leicester csapatát is legyőzték. Azonban most ismét gödörbe kerültek, a legutóbbi két PL-meccsüket (Arsenal, Wolves) ugyanis zsinórban elbukták.

Igaz, ezen nem kell meglepődni, a Leeds egész szezonja ilyen, köszönhetően Marcelo Bielsa felfogásának. A United ugyanis minden meccsen győzelemre tör, játsszon éppen az utolsó Sheffield, vagy az első helyezett Manchester City otthonában.

Annyi viszont biztos a leedsiekkel kapcsolatosan, hogy hat játékosukra (Koch, Berardi, Poveda-Ocampo, Rodrigo, Phillips, Forshaw) ezúttal sem számíthatnak.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a Southampton mondhatni lezárta rossz sorozatát, hiszen zsinórban hat (!) elbukott bajnokit követően a hétvégén pontot tudott szerezni. Ráadásul nem is akárki ellen, hiszen a Chelsea-vel hozott össze egy 1-1-es döntetlent.

Ha nehezen is, de úgy tűnik, hogy Hasenhüttlék kezdenek felébredni téli álmukból, a hétvégi pontszerzés jó alap lehet a hétközi bajnokihoz. Az osztrák mester pedig a hírek szerint a legutóbbi kezdőjét dobhatja ismét harcba, mivel kedden Walker-Peters, Obafemi, Smallbone, Walcott, Diallo és Armstrong maradhat ki.

Mindkét oldalon győzelmi kényszer van tehát, ami rányomhatja bélyegét a találkozóra. Így a gólokra való fogadást elvetnénk, hiszen a Leedstől bármi kitelik, a bukmékerek pedig az o/u line-okat korrektül árazták be.

Háromesélyben viszont a hazaiak favoritok, amivel azt gondoljuk, hogy érdemes lehet szembemenni. Egyrészt a vendégek azért kiegyensúlyozottabb teljesítményre képesek, még a mostani eredményeik ellenére is, másrészt teljesen más szájízzel várhatják a hétközi bajnokit, avagy ilyen szorzón megpróbáljuk dupla esélyben a Szenteket (X2).

{"headTitle":"Leeds - Southampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Southampton vagy döntetlen","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411522] 2021-02-23 19:00:00 Leeds United - Southamptonx;