Championship

A nap angol rangadóját a másodosztályban játsszák - íme a tippünk

  • varin

PL-rangadónak is beillene a két nagy múltú csapat összecsapása.

Az egyik ok, amiért nagyon szeretjük a Championshipet hogy igen kiegyenlített és minden évben nagyon izgalmas bajnokság. A másik ok, hogy kis túlzással minden második meccset csúcsrangadó jelzővel lehet illetni, ahol olyan gárdák csapnak össze, amelyek néhány éve még a Premier League-ben vitézkedtek. Egy kicsit ilyen találkozó a szombati nap rangadója, amikor is a Leeds United látogat a Craven Cottage-re.

{"headTitle":"Fulham-Leeds","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fulham","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Leeds","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Az biztos, hogy a londoniaknak a legrosszabbkor jön ez a rangadó, hiszen három vereségből érkeznek. Pedig Scott Parkerék már kezdtek úgy kinézni, mint akik tényleg a révbe érhet a szezon végén. Persze aggódásra még nincs ok, rájátszást érő helyen tanyáznak, viszont az már fájdalmas, hogy éppen a közvetlen vetélytársak verték őket az elmúlt hetekben.

A Leeds Unitednál úgy tűnik, idén végre bekövetkezik az, amire sokan már tavaly is esküdni mertek volna, vagyis a United probléma nélkül jut fel a PL-be. A jelenlegi állás szerint a WBA és a Leeds egyenes ágon kvalifikálja magát a világ egyik legerősebb bajnokságába, hiszen előnyük 11, illetve 10 pont a harmadik helyen álló Prestonnal szemben.

Bielsa fiai parádés formának örvendenek, zsinórban nyolc győzelemnél is járhatnának, ha a Cardiff nem egyenlít 0-3-ról, 30 perc alatt, emberhátrányban az Elland Roadon. Ilyen körülmények között sosem jó pontokat veszíteni, de ha van időszak, amikor azt mondhatjuk, "ez most belefért", az talán most van.

Ami a kezdőket illeti, a Leedsnél nincs új hiányzó és a Fulhamnél is több a visszatérő, mint a hiányzó. Jó kis csatárháború lehet így Mitrovics, illetve Bamford között, de a további gólvágókról se feledkezzünk meg, gondolván itt Knockaertre vagy Klichre.

A Leeds igazi elit védelemmel van ellátva, magasan a legkevesebb gólt kapta, a Fulham hátsó sora viszont nem mondható igazán acélosnak. A jó támadók mindkét oldalon adottak, így az over logikus tippnek tűnik, noha az elmúlt években nemigen zöldült ez a kimenetel.

{"headTitle":"Fulham-Leeds","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-21 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3066109] 2019-12-21 16:00:00 Fulham - Leeds Unitedx;