Serie A

Meglepetésre fogadunk az esti olasz csúcsmeccsen

  • varin

Egyre nagyobb underdog otthon a Lazio, de mi így is bízunk a római pontszerzésben.

Nem mondhatni, hogy parádés csapatok rangadóját hozza a vasárnap esti zárómeccs, mind a Lazio, mind pedig a Napoli szekere futott már jobban. A hazai pályán játszó rómaiak egy vereséggel nagyon leszakadnának a BL-pozícióktól, míg a déliek idegenben is győzelemre kell játsszanak, ha tartani akarják a lépést az élmezőnnyel.

{"headTitle":"Lazio-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"2.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az elmúlt években azért nem volt gyakori, hogy a Napoli lett volna a párharc favoritja, ám most idegenben is esélyesebbnek találják a bukik Gattuso csapatát. Simone Inzaghi csapata viszont borzalmasan gyenge formában van. Az utolsó hat meccsükből a rómaiak egyet nyertek meg, de az is csak egy soványka siker volt a Spezia ellen. Ezt leszámítva otthon vereség az Udinese és a Verona ellen, döntetlen az újonc Benevento otthonában és a BL-ben is csak Fortuna tartotta őket a sorozatban a 10 ember ellen játszó Bruges ellen. Joggal merül fel persze, hogy ha a verhető csapatok ekkora fejtörést okoznak Immobilééknek, akkor mi lesz a Nápollyal?!

"Nem tudtuk bevinni a második találatot, ez pedig megbosszulta magát. A Napoli és a Milan ellen léphetünk újra a siker útjára, ez pedig a legjobb alkalom hogy mentálisan és fizikálisan is magunkhoz térjünk. Nincs könnyű dolgunk a feszített tempó és a sérülések miatt, hiszen minden harmadik napon pályára kell lépnünk, így pedig nagyon nehéz mindig 100 %-on pörögni" - nyilatkozta Simone Inzagni, aki számára különleges jelentőséggel bírt a Benevento elleni 90 perc, hiszen éppen testvérével, Filippóval nézett szembe a kispadoknál.

Ami az ellenfelet illeti, a Gattuso csapata fontos pontokat hullajtott el az Inter vendégeként, így jelenleg a két milánói csapat áll az élen. Máskülönben Insignéék formája ha nem is brutálisan meggyőző, de azért a kötelező meccseket hozzák a bajnokságban, és az EL-ben is összejött a továbbjutás.

Ami a hiányzókat illeti, mindkét oldalon fontos kimaradó játékosok lesznek. A rómaiaknál Akpa Akpro, Muriqi és Acerbi, míg a vendégeknél Mertens és Insigne is maródi, így jelen állás szerint Petagna lehet az ék.

Döntő faktor lehet a csatárpáros kiválása a Napolinál, ami egyúttal az under mellett lehet komoly érv. Ugyan az elmúlt években a Napoli tudta dominálni a párharcot, a déliek még Rómából is lopkodták a három pontokat, ám szerintünk ezúttal az 1x felé érdemes kacsintgatni, megfűszerezve egy kevés gólos forgatókönyvvel.

{"headTitle":"Lazio-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 4.5 alatt","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428951] 2020-12-20 20:45:00 Lazio - SSC Napolix;