Magyar válogatott

Megjöttek a stadionavató szorzói - Uruguayban az érték?

  • varin

A stadionavató nemes feladat, de a magyarok számára eltörpül a tét a keddi meccshez képest.

Péntek este a magyar és az uruguayi válogatott felavatja az új Puskás Ferenc Stadiont, amely természetesen teltházas lesz, vagyis közel 70 ezer ember csodálhatja meg az elkészült komplexumot. Habár a mérkőzés Gera Zoltán búcsújáról is szól, a jelentősége valójában igencsak elhanyagolható, különösen ha azt nézzük, hogy kedden este Cardiffban az Eb-szereplés lesz a tét. Ezek fényében érdemes nézni a bukmékerek oddsszabását is.

{"headTitle":"Magyarország-Uruguay","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A vendégek győzelme 1.85-1.87 körül nyitott, ám a fogadók hamar levitték ezt 1.75-1.77-ig. Ennek valószínűleg az az oka, hogy Marco Rossi rengeteg hiányzóval kell számoljon, a védelem rendkívül foghíjas, így gyakorlatilag bárkinek a szerepeltetése hatalmas kockázat a keddi találkozó előtt. Mindemellett az ellenfél sem éppen Dél-Amerika vagy a világ leggyengébb nemzeti tizenegye, hiszen Óscar Tabarez keretében olyan játékosokat is találhatunk, mint Muslera, Godín, Cáceres, Lucas Torreira, Cavani, Suárez vagy Stuani

Az egyetlen, ami a magyarok mellett szólhat, hogy a dél-amerikai ellenfél egy igazi kontinensrangadóra készül, amely egy nappal korábban, hétfőn lesz esedékes. Suárezék Tel-Avivban ütköznek meg Argentína ellen, ami bizonyára prioritást élvez a nívósabb ellenfél miatt.

A budapesti 90 perc favoritja tehát az uruguayi csapat, a mieink sikerére közel 5-szörös szorzót fizetnek, míg a bukik szerint nem várható sok találat, hiszen az egál goal line-t 2.0 és 2.25 között húzták meg, amiben - látva a védelmünket - és a meccs gálajellegét, bizony lehet érték.

[3062638] 2019-11-15 19:00:00 Magyarország - Uruguayx;