Championship

Továbbra is bízunk a Hattyúkban - tipp Angliából

  • varin

A Swansea hazai pályán fogadja a Brentfordot, az oddsok viszont nem mutatják a realitást.

Két nem túl acélos formában lévő csapat rangadója nevezhető a Championship keddi játéknapjának egyik legérdekesebb találkozójának. A többre hivatott Brentford és a várakozások felett szereplő Swansea meccsén viszont meglepően hasonlóak a szorzók.

{"headTitle":"Swansea-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Swansea","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Brentford","odds":"2.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A szezon elején a Darazsakat még úgy is titkos favoritnak tartottuk a bajnoki címre, hogy elveszítették legnagyobb értéküket, Neal Maupay-t. Az általunk rájuk tett esélyesség terhe azonban túl nagy volt, a Brentford ugyanis pocsék szezont fut eddig, amin az sem segít sokat, hogy az utolsó négy meccsükből csak egyet buktak el. A legnagyobb probléma, hogy nem voltak képesek a francia gólvágót pótolni, a meccsenkénti átlag egy lőtt gól ebben a ligában nem valami acélos. Thomas Frank mester egyedül Ollie Watkinsszal lehet maradéktalanul elégedett, ő lőtte ugyanis a csapat bajnoki góljainak kétharmadát, ami jelzi, mennyire problémás a helyzet jelenleg a gárdánál.

A Swansea-nál inkább csak a közelmúlt eredménysora gyengébb, hiszen a Hattyúk a bravúros, leedsi győzelmük óta hat meccsen csupán hat egységet gyűjtöttek, otthon sorra bukták meccseiket.

Külön érdekesség, hogy két hónapja nem született hazai győzelem a Swansea meccsein a Championshipben.

Ez persze csak egy érdekes adat, nincs igazán hatása a mai mérkőzésre, különösen azért, mert még a gyengébb forma ellenére is a Swansea a 8. legtöbb pontot szerezte hazai pályán.

Fotó: walesonline.co.uk

Mindkét keretben több visszatérő játékos van, így kezdhet például a Liberty Stadiumban Borja Bastón vagy André Ayew is, vagyis a minőség most is meglesz a támadóknál.

A két csapat tavaly nem csak a Championshipben, de az FA Kupában is találkozott, márpedig akkor úgy nyerte meg mindhárom találkozót a walesi csapat, hogy lényegesen jobb volt a Brentford még.

Egy éve tehát 3-2, 4-1 és 3-0 is volt a Hattyúk javára, most viszont beérnénk egy sovány sikerrel is. Véleményünk szerint jelenleg jobb csapatnak tűnik a hazai, ezért érdemes lecsapni arra az opcióra, amely a hazai siker esetén majdnem kétszeres pénzt jelent, míg remi esetén egy petákunkba sem kerül.

{"headTitle":"Swansea-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Swansea +0","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3065991] 2019-10-22 20:45:00 Swansea City - Brentfordx;