Championship

PL-be illő rangadóval nyernénk a másodosztályban

  • varin

Sok gólt várnak a bukik Walesben, de mi inkább maradnánk a saját elképzeléseinknél.

Igazán rangos párharcra kerül sor pénteken este a Championshipben, hiszen a Swansea és a Fulham csapatának is bőven ismerős lehet a PL-közeg. Idén mindkét együttesnél a visszajutás a cél, ehhez pedig igencsak valószínű, hogy a másik csapat testén át vezet majd az út.

{"headTitle":"Swansea-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-29 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Swansea","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fulham","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az ugyanis kirajzolódni látszik, hogy két csapat kilóg ebből a mezőnyből. A kiváló támadó gépezettel megáldott West Bromwich és a tavaly is a liga legerősebb együttesének látszó Leeds United fórja tetemesnek tűnik, habár a Forest az elmaradt meccsének megnyerésével feljöhetne a nagyágyúkra. Mindenesetre 18 játéknapot követően mind a Fulham, mind a Swansea rájátszást érő helyen található és aligha lenne meglepő, ha végül itt is zárnák a szezont, majd esetleg megütköznének a Wembley-ben.

A formabeli különbség viszont döntő lehet most a két gárda között, ez pedig az oddsokban is megmutatkozik. A Hattyúk három nyeretlen, míg a vendégek zsinórban három megnyert találkozóból érkeznek. A fővárosiak ráadásul eddig kevésbé látott erényeket villogtatnak, hiszen három meccsen csak egy gólt kaptak, a csatársorba visszatérő Alekszandar Mitrovics viszont garancia arra, hogy a pálya első harmadában hatékony marad a gárda.

Fontos hiányzója csak a hazaiaknak lesz, Joe Rodon sérült, így őt a védelemben pótolni kell, de a Hattyúknál amúgy is több helyen várható változtatás, hátha az megoldja a rossz formából való kijövetelt.

Ami biztos, hogy rossz forma ide, három győzelem oda, nem fogunk semmilyen formában a Fulham ellen fogadni, ez nem tűnik jó ötletnek, hiszen a Swansea is masszív csapat és a walesiek botrányos hazai mérlege ellenére sem veretnénk őket.

A gólok számára viszont erős kis határt szabtak a bukik, hiszen 2.75-ön van az egál line, ami viszont a két csapat idei évét láva nem feltétlenül megalapozott. Ha a Fulham hozza a jó védekezését most is, a Swansea pedig kicsit összeszedi magát, akkor egy durva adok-kapok helyett egy underes meccset kaphatunk.

{"headTitle":"Swansea-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-29 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.75 gól alatt","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3066069] 2019-11-29 20:45:00 Swansea City - Fulhamx;