Angol foci

A kevésbé közömbös csapat juthat tovább a kupában

Az első meccs unalmasabb 90 perce után Walesben győzelmi szándékkal léphet pályára a Swansea.

   
Swansea Döntetlen Sheffield Wednesday
1.65 3.30 4.90

Egyre nehezebb kiigazodni a Swansea City tervein, a csapat hol tesz magasról az FA Kupára, cserecsapattal mégis remek eredményeket ér el, hol pedig úgy tűnik, mégis fontos a kupasorozat a kiesés elleni küzdelem közepette is. Másfél héttel ezelőtt a Sheffield Wednesday pályaválasztásával nem láthattunk gólt, így kedden este megismételt találkozóra kerül sor. De vajon sikerül érvényesítenie ezúttal is a papírformát Carvalhal csapatának?

"Mindenki tudja, milyen furcsa érzés volt nekem korábbi csapatom ellen vezényelni a jelenlegi együttesemet. Néha olyan érzés volt, mintha saját magam ellen szurkolnék. De amikor a bíró belefúj a sípjába, már nincs helye érzelmeknek, mindegy, hogy 90 vagy 120 perc alatt, de meg akarjuk nyerni a találkozót. A hozzáállásunk nem sokat változott, még mindig prioritás a bajnokság és nem fogunk kockáztatni olyan játékosokat, akik kisebb sérüléssel küzdenek" - nyilatkozta a Hattyúk portugál vezére.

Swansea City#wales-swansea_city#5
Sheffield Wednesday#eng-sheffield_wednesday#5

Persze ezeket a szavakat néhányszor már hallhattuk Carvalhaltól, de valahogy mégis mindig ütőképes csapatot küldött ki a pályára. A tervek szerint a 18 fős keretben ezúttal is szerepet kapnak olyan játékosok, mint Tammy Abraham, Wayne Routledge, Kyle Naughton vagy Luciano Narsingh.

Az odavágóhoz hasonlóan ismét mindkét gárda igen tartalékos lesz, főleg csatárposzton és középpályán. A Hattyúknál Leroy Fer (26/3), Wilfried Bony (19/3) és André Ayew (28/6) sem bevethető, míg a Baglyoknál Gary Hooper (25/11), Kieran Lee (15/3) és Jordan Rhodes (29/6) nevezhető fontosabb hiányzónak.

Fotó: WalesOnline

Egyértelműnek tűnik, hogy mindkét csapatnál most a bajnokság priorizált. A Swansea a Brighton elleni kudarcot (1-4) követően a West Ham ellen már nem engedheti meg magának a pontvesztést, míg a Wednesday a gyengécske heteket követően lassanként a veszélyzónába sodródik.

A fogadóirodák 1.55-1.60 körüli szorzót fizetnek arra, hogy nem esik majd három gól, ami nem tűnik rossz befektetésnek, de ha hiszünk abban, hogy kijön majd az osztálykülönbség, akár arra is megérheti pénzt tenni 1.70-es szorzóért, hogy a vendégek maradnak gól nélkül.

[2723655] 2018-02-27 21:05:00 Swansea City - Sheffield Wednesdayx;