Európa Liga

Balhé van a Laziónál, de így sem fogadnánk a románokra

  • varin

Alacsony a római csapat kolozsvári szorzója, a gólokban viszont lehet érték.

Nem lehet éppen kirobbanó a hangulat sem a Kolozsvárnál, sem pedig a Laziónál, ám a feleknek pályára kell lépniük egymás ellen csütörtökön este és feledtetniük kell az elmúlt hetek gyengébb eredményeit. Az olasz csapatok hagyományosan nem rángatják az istrángot utolsó leheletükig az Európa Ligában, így pedig a vendégek 1.70-es szorzójában végképp nincs érték. A gólokban viszont lehet.

{"headTitle":"Cluj-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-19 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cluj","odds":"4.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}

Noha a román csapat egy 5-0-val melegített, a helyzet így sem annyira jó. Egyrészt a bajnokságban akadozik a szekerük, az utolsó négy meccsükből 2-1-1 a mérlegük úgy, hogy az Astra ellen a második félidőben esélyük sem volt a pontszerzésre, míg a Slavia Prága ellen akár meg is lehetett volna számukra a továbbjutás, hiszen olyan nagy erőkülönbség nem volt a csehek oldalán.

Persze a hazai oldalon így is prioritás lesz majd a nemzetközi kupaszereplés, hiszen 2012 óta először járnak ilyen magasságokban, ráadásul a Rennes és a "kedves ismerős" Celtic ellen akár a továbbjutás is simán meglehet nekik. Ki ne emlékezne ugyanis, hogy a Celtic ellen a szezon egyik legnagyobb meglepetését aratták a BL-ben, amikor is a hazai 1-1-et követően idegenben 4-3-ra tudtak nyerni, kivégezve ezzel a Kelták szezonját.

A vendégeknél egyelőre döcögős a szezonrajt, a Sampdoria, Roma, SPAL hármast illett volna négy pontnál több egységgel lehozni, de hiába voltak favoritok a városi derbin és hiába vezettek 60 percet követően Ferrarában, csak 1 pont jött össze a két találkozón. Az indulatok viszont hamar megszaladtak a SPAL ellen vereséget követően, a hírek szerint Simone Inzaghinak rendet kellett raknia az öltözőben, ugyanis Milinkovics-Szavics és Correa is nehezményezték, hogy csak 20 percet kaptak az EL-kirándulás okán.

A Sasok már tavaly is nagyon korrekt eredményekkel hozták le az EL-csoportkört, biztos fogadást kínálva ezzel a játékosoknak. A csoportmeccs hat találkozóján összesen 20 gólt láthattunk, 5 over mellett pedig csak 1 undert játszottak.

Emiatt különösen meglepő, hogy az irodák ezúttal kevés gólt várnak, hiszen még 2.25-ös határon  is megfoghatjuk az overt 1.70-1.80 körüli szorzón. Ez pedig ismerve a csapatokat, egészen korrekt befektetés.

{"headTitle":"Cluj-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-19 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3171293] 2019-09-19 18:55:00 CFR Cluj - Laziox;