Bajnokok Ligája

Jön az újabb kolozsvári csoda?

A Celtic ellen már sikerült bombameglepetést okozniuk a románoknak, most pedig Prágában kéne nagyot alkotni.

A 26 éves román válogatott Stanciut nyáron szerete meg a Slavia. fotó: Twitter

A cseh-román BL-párharc visszavágóját a hazaiak várhatják pole pozícióból, miután Kolozsváron 1-0-s győzelmet arattak. A csodás gólt Lukás Masopust jegyezte a 28. percben, ám a képlet nem festene ennyire egyértelműen, ha Billel Omrani értékesíti a hajrában megítélt büntetőt. Ezen persze már kár keseregniük a románoknak, akik hasonlóan nagy underdgoként vágnak neki a visszavágónak, mint a skót Celtic ellen.

{"headTitle":"Slavia Prága-CFR Cluj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Cluj","odds":"6.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Enyhén szólva sem túl jó jel a vendégek számára, hogy a Slavia minden sorozatot figyelembe véve tizenegy mérkőzés óta veretlen, ráadásul ezekből tízet megnyert. A csapat továbbá az utóbbi hat összecsapásán egyetlen gólt sem kapott, összesen már nagyjából 580 perce (!). Petrescu fiai ráadásul az idegenbeli BL-meccseiken átlagban két gólt kaptak (1.96 xG/meccs) és ezúttal sem valószínű, hogy megússzák. Márpedig ha a Slavia betalál, akkor végképp mindent egy lapra feltéve kell rohamozniuk keleti szomszédainknak, ami által akár egy Skóciában látottakhoz hasonló összecsapás is kerekedhet.

Slavia Prague#cze-slavia_prague#5

Pont az imént leírtak miatt - főleg a Slavia szériájára alapozva - remek oddson kínálják a fogadóirodák a gólváltást, ami jelenleg minden partnerirodánknál kettes szorzó fölött rakható. Mivel a románoknak nincs nagyon választásuk, menni kell előre a gólért, ezért a 2 gól fölötti opció pláne biztonsági fogadásnak tűnik. Hogy a csoda összejön-e? Nem hinnénk, viszont az 1.56-os Slavia odds sem túl szimpatikus.

{"headTitle":"Slavia Prága-CFR Cluj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám 2 fölött","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3143291] 2019-08-28 21:00:00 Slavia Prague - CFR Clujx;