Tippkirály

Kellemeset a hasznossal - a magyarok meccsével tehetsz szert extra profitra!

Vasárnap minden szem a világbajnoki ezüstérmes Horvátország vizitjére szegeződik. A Tippkirályban duplázhatsz a meccsel.

Tovább dübörög az országban egyedülálló Tippkirály Országos Tippbajnokság, amelynek résztvevőszáma már bőven átlépte a félezret. Ahogyan azt már az eddigi szériákban is megszokhattátok, ezúttal is vannak úgynevezett duplázós meccsek a két hónapig (március 1. - április 29.) tartó megmérettetés során. 

Értelemszerűen ezeken  a kiemelt mérkőzéseken a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak, ám vesztes tipp esetén csak szimplán vonódnak le!

Ez lesz a harmadik ilyen alkalom és az angol, majd olasz klubfoci rangadó után most a magyar válogatott van terítéken. Nincs más dolgod tehát, mint a magyar-horvát meccsre tippelni és ha helyesnek bizonyul a megérzésed, akkor kétszeresen írjuk jóvá a pontjaidat!


A Tippkirályról röviden

30 tipp / 60 nap
 

  • A Tippkirály játékban ezúttal is labdarúgó mérkőzésekre kell majd tippelni - a nyereményekre való kvalifikáláshoz a két hónap alatt minimum 30 tipp leadása szükséges.
     
  • A bajnokságban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!  

 

A bajnokság dobogósai az értékes Dorko-nyeremény mellett kupát is kapnak, és az első tíz helyezett kriptopénz-díjban részesül.


A díjazással és a lebonyolítással kapcsolatban hamarosan részletes cikkel jelentkezünk.
 

Ha esetleg nem hallottál még a márkáról, íme egy rövid leírás a Dorkóról.

A Dorko egy fiatal, innovatív street style márka. Nevünk eredete egészen a húszas évekig, a Dorogi Gumigyárig nyúlik vissza. Ez volt az a hely ugyanis, ahol először gyártásra kerültek azok az ikonikus, retro teremcipők, amiket a hetvenes évekre már az egész ország hordott, és amelyeket mindenki egyszerűen csak dorkónak nevezett. A nyugati márkák berobbanásával viszont úgy tűnt, a dorkók ideje leáldozott. Egészen addig, amíg 2014-ben úgy döntöttünk felkaroljuk, és új életet lehelünk a magyar divattörténet eme emblematikus fejezetébe. Itt kezdődik a Dorko-story – valahol félúton a múlt iránti tisztelet és az alkotás jövőformáló ereje közt.

[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;