Tippkirály

Így áll tíz nap után a Tippkirály - még aligha késő csatlakozni!

Szépen gyarapodik a játékosszám az egyedülálló Országos Tippbajnokságon. Ne maradj ki a remek kis megmérettetésből.

Március elsején a hatharom.com elindította legnívósabb tippjátékát, a sokaknak már ismerősen csengő Tippkirályt. A versengés egészen április végéig tart, tehát csatlakozni még bőven van idő, főleg, hogy a kvalifikációhoz és az értékes nyeremények bezsebeléséhez 30 tipp feladása is elegendő lehet.

A bajnokság első három helyezettje 150.000 forint értékű Dorko-utalványon osztozik! Akár felöltözhetsz tetőtől-talpig magyar válogatott cuccokba is, kattints ide és szemezgess a kollekcióból.

Tippelni az elkövetkezendő napokban is bőven lesz mire, hiszen hét közben olyan remek összecsapásokkal folytatódnak a Bajnokok Ligája izgalmai, mint a Juventus-Atlético Madrid, vagy a Bayern München-Liverpool. Csütörtökön kiderül, hogy melyik nyolc együttes tudja magát beverekedni az Európa Liga legjobb nyolc csapata közé, hétvégén pedig a topligák vagy éppen a honi bajnokság találkozóit bombázhatjátok.

Na, de lássuk, hogy ezalatt a tíz nap alatt hogyan is alakult az állás, ugyanis a játékosszám már az 500 főt karcolja. Reméljük, hogy ez a szám még bőven kúszik feljebb is – ne habozzatok szólni ismerőseiteknek se, hiszen ilyen lehetőség nem minden nap adódik.

Jelen pillanatban az élmezőnyt a nagyobb tippszámmal operáló Hathármas tipszterek uralják, de előnyük aligha behozhatatlan, főleg, hogy még csak tíz nap ment le a hatvanból. Az első helyet ’huszika’ birtokolja, mögötte ’Bokor8’ és ’borisz18’ állnak a dobogós pozíciókon. Íme tehát a top tíz:

A teljes állás és a játékot ide kattintva tudod elérni.

Ha valakinek esetleg még újdonság lenne a Tippkirály, itt egy rövid összefoglaló, hogy miről is szól.

 

30 tipp / 60 nap
 

  • A Tippkirály játékban ezúttal is labdarúgó mérkőzésekre kell majd tippelni - a nyereményekre való kvalifikáláshoz a két hónap alatt minimum 30 tipp leadása szükséges.
     
  • A bajnokságban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!  

 

A bajnokság dobogósai az értékes Dorko-nyeremény mellett kupát is kapnak, és az első tíz helyezett kriptopénz díjban részesül.


A díjazással és a lebonyolítással kapcsolatban hamarosan részletes cikkel jelentkezünk.
 

Ha esetleg nem hallottál még a márkáról, íme egy rövid leírás a Dorkóról.

A Dorko egy fiatal, innovatív street style márka. Nevünk eredete egészen a húszas évekig, a Dorogi Gumigyárig nyúlik vissza. Ez volt az a hely ugyanis, ahol először gyártásra kerültek azok az ikonikus, retro teremcipők, amiket a hetvenes évekre már az egész ország hordott, és amelyeket mindenki egyszerűen csak dorkónak nevezett. A nyugati márkák berobbanásával viszont úgy tűnt, a dorkók ideje leáldozott. Egészen addig, amíg 2014-ben úgy döntöttünk felkaroljuk, és új életet lehelünk a magyar divattörténet eme emblematikus fejezetébe. Itt kezdődik a Dorko-story – valahol félúton a múlt iránti tisztelet és az alkotás jövőformáló ereje közt.