Foci-vb 2018

Kombinált fogadással próbálkozunk a brazilok meccsén

Pénteken a Brazília - Costa Rica mérkőzéssel nyitjuk a napot, a brazilok győzelme nálunk nem kérdéses.

Neymar igazított egy picit a séróján, lehet ez volt a gond a svájciak ellen / CFB

Hiába kezdte pazarul a svájciak elleni nyitómérkőzését Brazília, végül be kellett érnie az egy ponttal, ami után a Costa Rica elleni ütközet a kötelező kategóriába tartozik. Bár a közép-amerikaiak szívós együttes benyomását keltették a szerbek ellen, az ötszörös világbajnok ellen újabb vereség néz ki a számukra.

1x2    
Brazília Döntetlen Costa Rica
1.20 6.00 12.50

A bukmékerek háromesélyes szorzóiból is látható, hogy a selecao egyértelműen favoritja ennek az összecsapásnak, az 1.20-as odds beszédes adat, mint ahogy az is, hogy egy "vendég" siker bőven 10-szeres kassza felett fizetne. Costa Ricának tétmeccsen nem sok sikerélményben volt része Brazília ellen, így a múlt és jelen is azt mondatja velünk, hogy ezen az összecsapáson érvényesülhet a papírforma.

A vb-n szereplő csapatok kereteit és korábbi mérkőzéseit megtaláljátok a Foci-vb 2018 aloldalunkon!

Svájc ellen remekül kezdte a mérkőzést Brazília, a Neymar-Jesús-Willian-Coutinho négyesfogat remekül szervezte a támadásokat, majd a Barcelona ásza a vb talán eddigi legszebb góljával előnyhöz is juttatta a rekordbajnokot. Csakhogy a vezetés után a brazilok túlságosan leengedtek, ezt pedig Svájc ki is tudta használni és az egyenlítő gól után az ellenfél játékának széttördelésével megőrizte az egy pontot.

Costa Ricától azt kaptuk, amit vártunk, egy rendkívül szervezetten játszó és remekül védekező csapatról van szó, azonban ez még önmagában kevés a sikerhez, hiszen Kolarov klasszisa vereséget jelentett Navaséknak.

Játékerőben Szerbia messze elmarad Brazíliától, így a klasszisokkal és az egyéni kvalitásokban megint beletörhet a karibiak bicskája.

 

Tudtad?

Brazília 18 mérkőzés óta veretlen

A két csapat utolsó öt egymás elleni tétmeccsét egyaránt Brazília nyerte meg

 

Bár a brazil szurkolók egy része picit bepánikolt az első meccset követően, Tite szövetségi kapitány nem adta jelét annak, hogy komoly gondokat látna a csapatán. A brazilok kapcsán egyedül Neymar formája és állapota az igazán izgalmas kérdés, a PSG ásza a szerdai edzést idő előtt kénytelen volt befejezni, mivel rakoncátlankodott a bokája.

Neymart egyébként rendesen faragták a svájciak, a támadó ellen 10 szabálytalanságot is elkövettek, ami 1998 óta a legtöbb elszenvedett faultnak számít.

A tétre való tekintettel azonban biztosra vesszük a pályára lépését,sőt,  az előrejelzések szerint Tite nem fog változtatni a Svájc elleni kezdőhöz képest. Túl sok változtatásra a Costa Rica-i oldalon sem számíthatunk, vagyis maradhat az igen masszív, 5-4-1-es felállás.

A vb eddigi meccsei közül jó pár olyan párosítás volt már, ami nagyvonalakban hasonlít ehhez. Adott egy kiváló játékosokból álló, technikás focit játszó sztárcsapat, és adott egy lelkes, ám de többnyire a romboláshoz értő alakulat.

Mi úgy tippeljük, hogy Brazília begyűjti a továbbjutás szempontjából oly' fontos három pontot, de gólfesztiválra vagy éppen könnyed focira egyáltalán nem számolunk.

 

  • Tipp: 1X2 + GÓLSZÁM 3,5 - Brazília és kevesebb@1.70    
[2059609] 2018-06-22 14:00:00 Brazília - Costa Ricax;

Kattints a képre és tippelj a vb-re!