Copa América

Szándékos vereség lehet ennek a meccsnek a vége?

  • varin

Kolumbiában gondolni kell a jövőre is, abba pedig nem fér bele egy pontszerzés.

Brazília-Kolumbia rangadót rendeznek csütörtökön hajnalban, pályán tehát az érinthetetlen címvédő. A brazilok félelmetes formájáról és dominanciájáról már többször megemlékeztünk, az azonban eddig nem merült fel, hogy éppen Titéék ereje miatt egy csapat majd szándékosan leadja a pontokat, elkerülve ezzel a torna favoritját a döntőig.

{"headTitle":"Brazília-Kolumbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-23 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"6.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A B-csoport harmadik-negyedik helyezettje ugyanis "ágat vált", ami azt jelenti, hogy a brazilokkal csak a döntőben kellene ismételniük. Mondhatnánk ugyan, hogy harmadik helyezettként nehezebb ellenfél következik, de jelenleg igazán hatalmas különbség Argentína, Chile és Uruguay között nincsen - ez a három csapat tűnik favoritnak az első három helyre odaát -, az viszont közel sem mindegy, hogy az elődöntőben vagy a döntőben érkeznek a brazilok.

Persze a világ jelenlegi egyik legerősebb válogatottja ellen még lefeküdni sem szükséges, elintézik ezt önerőből a brazilok, akik Venezuela és Peru ellen is erőt demonstráltak hét lőtt góllal.

A tornára jól melegítő Kolumbia lehetne veszélyes ellenfél, ám Venezuela ellen a 23-2-es lövési mutató ellenére sem sikerült nyerni, míg Peru egyenesen 3 pontot rabolt Reinaldo Ruedáéktól.

Kolumbia nem rossz csapat, de Brazília teljesen más szintet képvisel. Neymarék csoportgyőzelméhez semmi kétség sem férhet, és ahhoz sem sok, hogy ők ezt a Copát csak elveszíthetik. Murieléknek 4 ponttal nehéz lenne kiesni, a vereség viszont jó eséllyel a 3-4. pozíciót jelentené számukra, ami (ha hosszútávra terveznek), nem egy rossz döntés.

De mint írtuk, a jelenlegi brazil válogatott szinte minden dél-amerikai riválisánál jobb jelenleg 2-3 góllal, így még a konteók iránti szerelem sem kell ahhoz, hogy ezt a hendit megnézzük hajnalra.

{"headTitle":"Brazília-Kolumbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-23 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília -1","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3231652] 2021-06-24 02:00:00 Brazília - Kolumbiax;