Foci-vb 2022

Brazil revans vagy újabb kínkeserves pofon Messiéktől?

  • varin

A Copa-vereség után akár egy újabb fiaskót is átélhetnek a brazilok hazai pályán.

Néhány héttel a Copa América fináléja után rendeznek egy totálisan tét nélküli brazil-argentin meccset is. A találkozónak tényleg semmilyen tétje nem lesz, hiszen a két fél kvalifikációja biztos, így csupán az a kérdés, Neymarék megőrzik-e a 100%-os mérlegüket vagy Messiék ismét odapörkölnek egyet a riválisnak.

3239002

Tité legénysége hetedik meccsét is megnyerte ugyan, de a győzelem vezéráldozattal járt, hiszen Marquinhos kisárgázta magát az Argentína elleni 90 percről. A brazil keret így is erősen tartalékos volt, ráadásul Chile ellen azért bőven benne volt a pakliban a pontvesztés. Rendkívül nagy kérdés marad a motiváció, mert bár biztosan szeretne revansot venni a hazai pályán elszenvedett fiaskóért a Selecao, a vendégek kerete jelenleg erősebbnek tűnik.

No nem azért, mert az Albiceleste idegenben legyőzte a kontinens egyik leggyengébb csapatát, Venezuelát, de a jó hangulat mellett Lionel Scaloni kerete eléggé erősnek tűnik. Hiányzó terén maximum Sergio Agüerót érdemes megjegyezni, de ha van poszt, ahol híresen el van eresztve az argentin csapat, az a csatársor, hiszen a Bolha mellett Correa, Dybala és Lautaro Martínez is bevetésre vár.

Nagyon rendben van most az argentin csapat, meccseit ugyan nem lebilincselő játékkal nyeri a válogatott, de a védelmi problémák megoldódni látszanak hosszú évek után, így a világbajnokságon is van esélye egy nagyot villantani még a leköszönő generációnak.

Argentína 2019 júliusa óta őrzi veretlenségét, akkor a Copa elődöntőjében veszítettek Messiék a brazilok ellen.

Két remekelő védelem randevúzik egymással, nem is nagyon várhatunk gólparádét. Mivel a tét nem túl nagy, így csupán a presztízsről szólhat a 90 perc, ahol azért biztosan szeretnének bosszút állni Neymarék a júliusi vereségért, azonban ilyen összetételben inkább az x2 felé hajlik nálunk a mérleg nyelve.

{"headTitle":"Brazília-Argentína","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína +0,5","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Brazília 2 gól alatt + Argentína gól alatt","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3239002] 2021-09-05 21:00:00 Brazília - Argentínax;