Copa América

Valóban élet-halál meccs lesz a hajnali brazil-argentin!

  • varin

Előrehozott döntő, Messi utolsó esélye, a Selecao szégyene - minderről szól a szerda hajnali háború!

A leadben gyakorlatilag mindent összegeztünk, amit erről a mérkőzésről tudni kell. Tartson akár 90 percig, akár tovább, a hajnali Brazília-Argentína derbi óriási élménynek ígérkezik, hiszen az egyik fél számára mennybemenetel, a másiknak pedig maga a pokol lesz a vége. A kérdés, hogy vajon Brazília történelme során először hazai pályán Copa Américát bukik vagy pedig Lionel Messi végleg lemondhat arról, hogy rangos válogatott trófeát szerez az Albiceleste élén. Bárhogyan is lesz, kőkemény, élet-halál meccsről lesz szó.

Az utolsó 5 tétmeccsükön összesen 33 lap volt, ami 6,66-os átlagnak felel meg.

Foglalkozzunk is tehát a lapokkal! Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, Casemiro letöltötte eltiltását, így Allan helyére visszakerülhet a csapatba. Tité így a megszokott 4-2-3-1-es felállásnak szavazhat bizalmat, ahol Casemiro és Arthur szűr, előtte pedig Everton, Coutinho és Jesus segíti Firminót. Az argentineknél nem várható ennyi változás sem, a Venezuelát legyőző 11 futhat ki a gyepre, vagyis a 4-3-1-2-ben Agüero és Martínez lenne az ék, Messi előtt.

Fotó: SportingPedia

És akkor lássuk a laposokat! Casemiro kérdés nélkül jó döntés lehet, hiszen neki három meccs alatt sikerült begyűjtenie a két sárgát úgy, hogy összesen 12(!) szabálytalanságot követett el a 217 perc alatt. Hiába az egyik legnagyobb favorit és hiába az alacsony odds, kötelező választás a Real Madrid szűrője. Tovább nézelődve a brazil csapatban, Firminóra is megéri dobni egy kis aprót. Ugyan meglepetésre a klubidényt lehozta figyelmeztetés nélkül, de a Copán a négy meccsen már nyolc szabálytalansága is volt.

Az argentin csapatban Juan Foyth a legnagyobb faultgyáros, rengeteget szerel, csen labdát, blokkol és persze szabálytalankodik. A Tottenham hátvédje idén nem játszott igazán sokat, de az 1500 perc alatt is összeszedett 6 sárgát, valamint 1 pirosat. A fiatal bekk találkozik majd legtöbbet Evertonnal, aki be is csaphatja néhányszor őt. És végezetül Lionel Messi. Őt már a világbajnokságon is sárgáztattam, gondolván arra, hogy az utolsó válogatott mérkőzésén majd begőzöl, de egy brazilok elleni, ennyire fontos válogatott meccsen, idegenben, nyilvánvalóan ellenséges hangulatban szerintem muszáj adnunk egy lapot Leónak is.

{"headTitle":"Brazíila-Argentína","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-03 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Casemiro lapot kap","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Firmino lapot kap","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juan Foyth lapot kap","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Messi lapot kap","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Messi piros lapot kap","odds":"67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2975151] 2019-07-03 02:30:00 Brazília - Argentínax;