Átigazolás

Egyre valószínűbb, hogy elbukja sztárigazolását a Barcelona

Az oddsok és a hírek is abba az irányba mutatnak, hogy a francia klasszis nem költözik Katalóniába.

Fotó: The Indian Express

Sokáig úgy tűnt, utolsó bajnokiját játssza az Eibar ellen Antoine Griezmann, akit a Barcelona már hónapok óta ostromol. A francia emiatt rendesen meg is kapta a magáét, a Wanda Metropolitano közönsége kiadós füttyben részesítette Griezmannt, akit láthatóan meg is viselt a nem túl baráti gesztus. Ám könnyen lehet, hogy a fújolás felesleges volt, a jelek ugyanis abba az irányba mutatnak, hogy "Grizi" maradhat a fővárosban.

A hétvégi bajnoki mérkőzésen Fernando Torres és Diego Godín is kiállt a 27 éves játékos mellett, a hátvéd például egyenesen azt mondta a szurkolóknak, hogy "Biztassátok, maradni fog".

A Daily Mail értesülései szerint a madridi vezetőség hajlandó brutálisan megemelni Griezmann fizetését, ha aláír, olyannyira, hogy 10 millió euróval többet kapna a friss EL-győztes játékos, mint Barcelonában - évi 25 millió eurót.

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, zuhanórepülésbe kezdett a maradás opciója, hiszen van olyan online bukméker, ahol 7-ről 2.50-re esett vissza a szorzó, míg a legnevesebb, átigazolásokkal kiemelten foglalkozó irodánál már csak 2.25, hogy Griezmann marad és 1.66, hogy távozik a Barcelonához.

Ami biztos, hivatalos bejelentésre csak július 1-je után kerülhet sor az átigazolás esetén, noha Griezmann korábban azt mondta, még a világbajnokság előtt eldől majd a kérdés, hogy hol folytatja.