Átigazolás

Hússzoros pénzt fizet a Barca-kiszemelt álma

megosztom

Antoine Griezmann átigazolására a fogadóirodák szerint kevés az esély.

Az elmúlt napokban igen sokat volt téma a sportsajtóban Antoine Griezmann sorsa. Miután a nyáron a Manchester United már csak karnyújtásnyira volt a francia klasszis játékostól, a bukmékerek szerint továbbra is Mourinho együttese a favorit "Grizi" megszerzésére, ám a héten új szereplő jelentkezett az Atlético gólvágójának játékjogáért, nevezetesen az FC Barcelona.

   
Atlético Madrid Döntetlen Real Madrid
2.90 3.30 2.30

Griezmann átigazolása több szempontból is logikus döntés lehet, noha 2022-ig még szerződés köti őt a Matracosokhoz. Egyrészt a hírek szerint maga is hajlana a váltásra, másrészt az ára még úgy is a fellegekben van, hogy idén nem nyújt jó teljesítményt, harmadrészt egyáltalán nem kizárt, hogy a fővárosi csapatnál hamarosan nagy újjáépítés kezdődik el.

Hetek óta hallani ugyanis, hogy Diego Simeone már nem feltétlenül csak az Atléticóban gondolkozik, emellett a csapat - vélhető - BL-kiesése is abba az irányba mutat, hogy reformokra van szükség a Colchoneróknál. Ha pedig Madridban erősíteni akarnak a csapaton, akkor jól jöhet a Griezmannért kapott esetleges 80-100 millió euró. A klub elnöke azonban tagad.

"Griezmann a mi játékosunk, és ez így is marad még hosszú ideig. Ismertek engem, nem szoktam hazudni ilyen kérdésekben" - nyilatkozta Enrique Cerezo. Az Atlético első embere hozzátette azt is, hogy nem aggódik a francia válogatott formája miatt (idén 13 meccsen 3 gól, 3 gólpassz), szerinte teljesen normális egy ilyen hullámvölgy a futballisták életében.

Habár a Manchester United és a Barcelona is érdeklődést mutat a 26 éves támadó iránt, Griezmann saját bevallása szerint szeretne egy nap Neymarral és Kylian Mbappéval együtt futballozni, amelyre erre ugye csak Párizsban lenne lehetőség. Cerezónak persze erre a felvetésre is volt egy igen frappáns válasza: "majd mi elhozzuk Neymart és Mbappét Madridba neki".

Melyik csapat játékosa lesz Griezmann február 3-án?
Atlético Madrid 1.15
Manchester United 6.00
FC Barcelona 10.00
...  
PSG 21.00

Hétvégén az Atlético Madrid rendkívül fontos derbit játszik a Real Madriddal, és bizony egy győzelemmel feledtethetnék az eddigi gyengécske szezont a Wanda Metropolitano közönségével. Hogy ez összejön-ez, az nagy kérdés, mindenesetre a Tippkirály játékosainak ez egy kiváló alkalom, hogy egy meccsel kaszáljanak sok-sok pontot.

[2580655] 2017-11-18 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;

megosztom