Bajnokok Ligája

Jól fizet, ha Griezmann megzörgeti a Chelsea hálóját

Megtalálta góllövőcipőjét a francia csatár, így Londonban is eredményes lehet a kedd esti Chelsea elleni Bajnokok Ligája derbin.

Igazi "Mission Impossible", azaz lehetetlen küldetés az Atlético Madridnak a továbbjutás a C csoportból, hiszen egyrészről a Stamford Bridge-ről három ponttal kellene távoznia, másrészről ki kellene szurkolnia még, hogy a Qarbag ne kapjon ki a Roma vendégeként. Viszonylag kicsi az esély arra, hogy ez megvalósuljon, oddsokra lefordítva az állami irodában a madridiak 16 közé jutása jelenleg 18.70-szeres pénzt fizet. 

1x2    
Chelsea Döntetlen Atlético Madrid
2.05 3.35 3.45

De a remény hal meg utoljára, láttunk már nagy csodákat, így az Atlético aligha feltartott kezekkel lép majd pályára, Diego Simeone mentalitásába ez egyébként sem férne bele. Egy nagyon akaró, harapós vendég csapatra számítunk, míg a hazaiak a 10 pontjukkal már biztos továbbjutóként várhatják ezt a derbit. 

Jó formában a francia csatár, a Chelsea-nek is betalálhat. - Fotó: goal.com

Az odavágó jó kis meccset hozott, hiszen egy végletekig kiélezett 90 perc után hozta el a Chelsea a három pontot Madridból. Most sem egy unalmas 0-0-s tötymörgés várható, már csak az ATMA győzelmi kényszere miatt sem. A hazaiaknál Alvaro Morata, míg a vendégeknél Antoine Griezmann góljára adják a legalacsonyabb oddsot. Utóbbira érheti meg fogadni, aki az elmúlt két hétben megtalálta a góllövőcipőjét. Parádés gólt vert a Romának, majd a Levante ellen kettőt vállalt, illetve hétvégén győztes találatot szerzett a Real Sociedad ellen. 

Griezmann feljavulásának egyik oka, hogy hatott rá Simeone taktikai eligazítása, illetve nyerő húzás volt El Cholótól, hogy párjaként Kevin Gameirót vagy Fernando Torrest játszatja, így a francia csatár a legjobbját tudja nyújtani.

[2620471] 2017-12-05 20:45:00 Chelsea - Atlético Madridx;

Ha tehát gólszerző fogadásban gondolkozunk, akkor Griezmann kifejezetten jó választás, főleg úgy, hogy egy büntető esetén is jó eséllyel ő sétál oda a tizenegyes ponthoz. 

HATHAROM-tipp: Griezmann bármikor a meccsen gólt szerez @ 2.40