Átigazolás

Nem kell sokat várniuk a barcásoknak, hogy megtudják lesz-e Griezmannjuk

  • varin

A francia csillag már a világbajnokság előtt elárulja, hol folytatja, ha távozik az Atléticótól.

Ugyan csak 2022 nyarán jár le Antoine Griezmann szerződése az Atlético Madridnál, ám azt szinte készpénznek vehetjük, hogy a francia támadó nem tölti ki kontraktusát a Matracosoknál. A 27 éves gólvágó legnagyobb kérője továbbra is a Barcelona, és a bukmékerek is úgy vélekednek, ha "Grizi" távozik, akkor csak Katalónia lehet a célállomás. A francia támadó a L'Equipe-nek nyilatkozva árulta el, mikor is tudhatja meg a nagyérdemű, hol folytatja a torna után.

Fotó: goal.com

"A jövőm már a világbajnokság előtt eldől, ezt mindenkinek megígérem. Ez nem csak az én érdekem, de mindenki másé is, hiszen így tiszta fejjel léphetek pályára Oroszországban és nem jár majd folyton az a gondolataim között, hogy hol folytatom. Nehéz időszakon vagyok túl, nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna. De Simeone mester több szabadságot adott nekem a pályán és Diego Costa érkezése is sokat segített" - nyilatkozta Griezmann.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 2-án Griezmann?
Barcelona 1.65
Atlético Madrid 2.50
Manchester United 15.00
Manchester City 21.00

Az Atlético támadója valóban gyengén kezdte az évet, első bajnokiján kiszórták a Girona ellen, a 12 fordulóig pedig mindössze két gólt szerzett a bajnokságban. Azóta viszont szépen megtalálta régi önmagát és immáron 23 gólnál és 13 gólpassznál jár minden sorozatot figyelembe véve, így nem csoda, hogy Ernesto Valverde is örülne az érkezésének.

Griezmann és a francia válogatott pénteken este Kolumbiát fogadja hazai pályán. A The Bluesra 1.50-es szorzót fizet a    .

11742#00