Átigazolás

Manchesterben lemondtak a Barcelona kiszemeltjéről

Spanyol lapértesülések szerint Mourinho nem akar licitháborúba keveredni a katalánok ellen.

Fotó: goal.com

Két klub érdeklődéséről lehet csupán hallani Antoine Griezmann esetében, hosszú hetek óta úgy tűnik, hogy ha az Atlético 26 éves üdvöskéje klubot vált, akkor Madridból vagy a Barcelonába vagy pedig a Manchester Unitedbe igazol. Noha a francia klasszis nyáron még úgy nyilatkozott, 60%, hogy Manchesterbe szerződik, úgy tűnik, José Mourinho sokallja a játékos árát és nem szeretne a riválissal licitháborúba bonyolódni.

A hírről a spanyol Marca és Mundo Deportivo is beszámol, megemlítve, hogy nem csak a télen nem tesz kísérletet a portugál mester a gólvágó megszerzésére, de a nyáron is inkább másfelé tekintgetnek majd Valverdéék.

Griezmann szerződése 2022-ig szól, a kivásárlási ára pedig kereken 100 millió euró, amely nem kis összeg azt tekintve, hogy idén nincs igazán jó formában a támadó, ahogyan az egész Atlético is csalódást keltő teljesítményt nyújt.

Pedig pénz éppen lenne Manchesterben az új igazolásokra, olyannyira, hogy Mou nyáron állítólag három Griezmannt is megvásárolhatna a 300 milliós összegből, melyet a csapat megerősítésére kért. Ám a Manchester Evening News értesülései szerint a Special One inkább Mesut Özilt és Gareth Bale-t látná soraiban, mintsem Griezmannt, aki ráadásul több pénzbe is kerülhet, mind a másik két spíler.


A Manchester United legközelebb december 30-án lép pályára, ekkor a Southampton látogat az Old Traffordra. A pocsékul teljesítő Szentek ellen 1.35-ös szorzóval fogadhatunk Lukakuékra a    -nál.

[2522948] 2017-12-30 18:30:00 Manchester United - Southamptonx;