Tipp

Ajándék ez a fogadás a magyarok meccsére?

  • varin

Felkészülési mérkőzés ide, tétnélküliség oda, ez nem lesz egy barátságos meccs.

Sokat polemizáltunk a magyar-skót meccs kapcsán, hogy vajon mire is érdemes fogadni, a Hathárom szerkesztői és tippmesterei inkább az x2 felé hajlottak, kiindulva a kazahok ellen látott szánalmas játékból. A háromesélyes fogadási lehetőségek nem biztos, hogy akkora value-t tartogatnak magukban, azonban a halványzöld iroda remek fogadási lehetőségeket és oddsokat kínál arra, hogy nem lesz kisasszonyfutball.

A Kazahsztán elleni kudarcot követően ugyanis várhatóan a magyar játékosok szeretnének bizonyítani azoknak, akik még méltóztatnak odafigyelni a címeres mezben futkározókra. Hogy ez vajon sikerül-e, az már kételkedésre adhat okot, mindenesetre Dzsudzsákéknak kutya kötelességük egy ilyen mérkőzés után legalább megpróbálni csúszva-mászva eredményt elérni.

Fotó: MTI

"Harcos kemény csatát várok. Tudjuk, hogy a magyar támadó stílusú csapat, játékosai szeretnek előrejönni, nekünk ennek tükrében kell védekeznünk és támadnunk" - mondta a skótok középpályása, Callum McGregor.

Ami a két csapat korábbi felkészülési mérkőzéseit illeti, akadtak azért "lapdús" mérkőzések, hiszen a magyar-kazah mérkőzésen is láttunk négy sárgát, de Costa Rica ellen is volt két lap, nem is beszélve a luxemburgi kártyapartiról.

A mérkőzést vezető Harald Lechner ugyan nem tartozik a legkeménykezűbb sípmesterek közé, de azért 3-4 sárgát rendre kioszt szereplésein, ráadásul legutóbb a Hollandia-Elefántcsontpart barátságos mérkőzésen 3 sárgáig is eljutott.

A Logibeten hat tippmester, köztük egy master és egy senior tipster is tippelt a mérkőzésre. Ha érdekel, hogy látják az esélyeket a profik, látogasd meg a Logibet rendszerét.

Mindkét csapatnál új szakvezetés ül a kispadon, ráadásul mindkét válogatott kínos vereséget szenvedett a múlt héten, így a javítás már-már kötelező. Ennek fényében talán joggal gondoljuk, hogy magasabb fordulatszámon fognak pörögni a csapatok, amely az éppen hátrányban lévő együttes esetében akár durvulásba is átcsaphat.

2 sárga nem kéne gondot okozzon egy ilyen mérkőzéseknek, így az biztonsági fogadásnak tűnik, de az, hogy közel 3-szoros pénzt nyerhetünk a 3 sárgával, az igencsak szenzációs befektetésnek tűnik.

hatharom.com
Tipp Odds Tét
1.5 lap felett @1.53 7/10
2.5 lap felett @2.85 3/10
[2708893] 2018-03-27 20:00:00 Magyarország - Skóciax;