Sportfogadás

Újabb pofon jön kedden?!

A honi szurkolók és a fogadók egyaránt elvesztették a bizalmat a válogatottban, de ilyen pesszimizmusra azért nem számítottunk.

Costa Rica ellen akadozott a skótok szekére. fotó: Eurosport

Kedd este nemzeti trikós fiaink újabb felkészülési meccsen lépnek pályára a Groupama Aréna gyepén. Georges Leekens mesternek bő három napja volt a finomhangolásra, az ország bizalmát viszont sikerült elveszítenie 90 perc alatt.

Szerencsénkre a skótok legjobbjai közül többen otthon maradnak. A Manchester United fiatal titánja, Scott McTominay, a Norwich hátvédje, Grant Hanley és a Szarkák rendkívül komplett középpályása, Matt Ritchie sem utazott Budapestre. A skótok mestere, McLeish így tovább folytathatja a kísérletezést, hiszen Costa Rica ellen a sztárjaival tűzdelt csapat is vereséget szenvedett.

A magyar válogatottnak sem volt túl sok ideje a búslakodásra és a hihetetlen csalódást okozó 3-2-es zakó után remélhetőleg végre tűzzel a szemükben lépnek majd pályára. Leekens bizakodóan a következőket mondta a meccs előtt:

"A skótok már nem a korábban rájuk jellemző stílusban játszanak, hanem sokkal kombinatívabb módon. A Costa Rica elleni meccsüket alaposan kielemeztük, maximálisan fel kell készülnünk az összecsapásra

Lesznek változások a kazah meccshez képest, új játékosokat is szeretnék megnézni. Ezek a barátságos mérkőzések ezt a célt is szolgálják.

A     fogadói kevésbé derűlátóak és 57%-uk próbálja meglovagolni a hosszú ideje tartó hullámvölgyet, amibe az Eb óta kerültünk. A döntetlenre 26% voksol, míg a sikerünkben csupán 17% hisz.

Szerintetek is ennyire egyértelmű, hogy újabb pofonba futunk?

[2708893] 2018-03-27 20:00:00 Magyarország - Skóciax;