Foci-vb 2018

Skócia már a vb-n? A bukik szerint igen!

Akad olyan bukméker, amely már most kifizette a skótok vb-kvalifikációját, pedig erről még szó sincs.

Fotó: The Scotsman

Igencsak fájó pofonnal ért fel a szlovákok számára, hogy csütörtökön este 66, emberhátrányban lejátszott perc után Martin Skrtel öngólt vétett és így a skótokhoz került a mérkőzés három pontja. A szlovákok sorsa így már nem a saját kezükben van, ha Skócia legyőzi Szlovéniát, akkor bukták a pótselejtezőt, ha viszont a szomszédunk pontot szerez, akkor vélhetően övék a második hely. Gordon Strachan csapatának tehát először Szlovéniában kell nyernie, majd pótselejtezőn legyőznie egy nála szinte biztosan erősebb gárdát. Mindezek ellenére az egyik ír bukméker már Oroszországban látja Skóciát.

186557

"Skócia gyakorlatilag már halott állapotban volt a vb-kvalifikációt illetően, de végül feltámadtak és elkapták a momentumot. Még nagyon sokat kell küzdeniük, hogy tényleg meglegyen a kijutás, de mi nem szeretnénk, hogy a rájuk fogadók tovább izguljanak, így kifizetjük a nyereményeket a kvalifikációra" - nyilatkozta a bukméker szóvivője.

Ez valóban gáláns gesztus volt a PP monogramú bukitól, hiszen jelenleg 4.50-szeres pénzzel lehet fogadni, hogy Strachan válogatottja valóban ott lesz Oroszországban. Ne felejtsük el, a skótoknak előbb Szlovéniában kell nyerniük, majd pótselejtezőn továbbjutniuk, ahol akár Portugália vagy Olaszország is szembe jöhet.

   
  1 x 2
Szlovákia-Málta 1.05 11.00 27.00
Szlovénia-Skócia 2.65 3.00 2.70
FH: Vasárnap 18:00
[2059445] 2017-10-05 20:45:00 Skócia - Szlovákiax;