Átigazolás

Még emiatt is a Bayern München a bűnös Londonban?

Úgy hírlik, Alexis Sánchez távozásáért az örök mumus bajor csapat lehet a bűnös.

Hétfőre várják a hivatalos bejelentést Alexis Sánchez kapcsán, az Arsenal chilei klasszisa Henrih Mhitarjanért cserébe érkezik Manchesterbe. Az Ágyúsok szurkolói nagyon csalódottak, ha pedig megtudják, hogy ezt a döfést is a Bayern Münchennek köszönhetik, alighanem végleg meggyűlölik a bajor csapatot.

Mint ismert, a Bayern München az elmúlt években többször is randevúzott a Bajnokok Ligájában az Arsenallal, ám ezekből kivétel nélkül mindig a németek jöttek ki jól, ráadásul az utolsó három meccsüket mind Neuerék nyerték 5-1-re.

Fotó: Twitter

Az angol Mirror ugyanis nemrég arról írt, hogy Sánchez évekig rendkívül lojális volt és nagyon szerette az Arsenalt, ám a 2017-es oda-visszavágó (5-1, 5-1 a Bayernnek) után végleg megtört benne valami.

Azóta Sánchez többször elmondta, neki a Bajnokok Ligája rendkívül fontos, szeretne a legrangosabb kupasorozatban szerepelni, ám mivel az Arsenal idén is csak az EL-ben vitézkedhet és valószínűleg jövőre sem jutnak be a BL-be, így nem csoda, hogy a támadó távozni akar.

Wenger csapatát egyébként nem viselte meg különösebben Sánchez távozásának híre, a hétvégén igen simán, 4-1-re intézték el az Ágyúsok a városi rivális Crytsal Palace-t.

Az Arsenal legközelebb szerdán lép pályára, ekkor a Ligakupa visszavágóján (0-0) a Chelsea látogat az Emirates-be. A    szorzói: 2.85 - 3.25 - 2.20.

[2685495] 2018-01-24 21:00:00 Arsenal - Chelseax;